Voksán Virág beszólásán nevet az internet: íme, a vicces videó!

futball szurkolás videó Voksán Virág argentin Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű lemezlovasnak elég konkrét véleménye van a futballvilág egyik legnagyobb eseményéről. Kár, hogy kissé rosszul fogalmazott. 

"Mivel nem szoktunk minden évben kijutni - ha enyhén fogalmazok - sajnos, így azért nem gondolom, hogy megnyerhetnénk az Eb-t. Nyilván, hiszen a spanyolok iszonyú erősek, a németek is nagyon erősek, és még Argentínát is eléggé esélyesnek tartom a dobogós helyezésre a legvégén" - jelentette ki Virág.

Íme, az előbb emíltett interjú:

A tippel az a legnagyobb probléma, hogy Argentína egyáltalán nem érdekelt a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságon.

Hódi Pamela rengeteg pénzt nyert: micsoda mázli! http://www.life.hu/sztarok/20160614-hodi-pamela-az-edesanya-sikerult-egy-komolyabb-osszeget-leakasztania.html A jelek alapján nemcsak Berki Krisztián, hanem Hódi Pamela is ért ahhoz, hogyan növelje a pénztárcája tartalmát. TV + Sztárok--Ma ünnepli a 89. születésnapját Baranyi László, a Família Kft. nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20160614-ma-unnepli-a-89-szuletesnapjat-baranyi-laszlo.htmlKedden töltötte be a 89. életévét Baranyi László, a Família Kft. nagyapája! TV + Sztárok--Pornós Petu végül szexszel győzte le a másik bomba nőt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160613-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-a-felnottfilmes-petu-legyozte-rivalisat.htmlAz Ádám keresi Évát felnőttfilmesét vitte magával Krisztián a romantikus randevúra a Szerelem szigetére. Ám az édenkertben jött a letaglózó vallomás. TV + Sztárok--Shane Tusup: "Nézd anya, mit csináltam"http://www.life.hu/sztarok/20160613-hosszu-katinkarol-ir-egy-spanyol-lap-shane-tusup-posztolta-facebook-oldalara.htmlHosszú Katinkáról ír egy spanyol lap, és erre kedvese, Shane Tusup igen érdekes módon hívta fel a magyar úszónő figyelmét.TV + SztárokOrigoSarka Kata ismét a legszebb magyar lányt keresi: Íme az első fotók a castingról!http://www.life.hu/sztarok/20160612-sarka-kata-ismet-a-legszebb-magyar-lanyt-keresi-az-elso-fotok-a-magyarorszag-szeperol.htmlHamarosan újra szépségkirálynőt választanak a Miss World hazai szépségversenyén, melyet idén is Sarka Kata vezényel majd le. A Life.hu sztárszerzője Facebook-oldalán már be is csekkolt az első castingról, a zsűri női tagjait is bemutatta, és a kulisszatitkokba és beavatta a rajongókat.TV + Sztárok--Íme az ítélet: Egy évet kapott a drogügyért Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20160611-vv-aurelio-az-rtl-klub-sztarja-egy-evet-kapott-drogugyeiert.htmlA hét elején jogerőssé válhat: felfüggesztett börtönt kapott drog­ügyé­ben VV Aurelio. Azt mondta, nagyon hálás az életnek, és ezentúl a drog ellen kampányol majd.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.