Figyelem! Íme Leonardo DiCaprio új barátnője

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/David Mareuil -
barátnő színész Leonardo DiCaprio Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár azt nem tudjuk, hogy ez a kapcsolat tartós lesz-e, az viszont bisztos, hogy az Oscar-díjas színész imádja a szőke, fiatal, lehetőleg modell lányokat.

Leonardo DiCaprio a Sports Illustrated fiatal modelljével, Nina Agdallal töltötte a hétvégét. Montaukban vacsoráztak együtt, és egy-egy napágyon relaxáltak. Persze a színész vacsora közben kihasználta az alkalmat, és

folyamatosan ölelgette a dán modellt.

Ha kíváncsi vagy a leányzóra, itt írtunk róla bővebben!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Tmza

Leonardo DiCaprio az élet császára: ezek a nők mind megvoltak neki

Leónak tervben sincs még a házasság, novemberben azonban betölti 42. életévét, így az ő ideje is eljött a számadásra. A teljes cikket itt elolvashatod!
Andy Vajna indián törzsfőnökként mókázotthttp://www.life.hu/sztarok/20160627-andy-vajna-indian-torzsfonokke-valtozott.htmlAndy Vajna indián törzsfőnökként, felesége, Vajna Tímea pedig a DC Comics egyik legismertebb női szuperhőseként, Wonder Womanként feszített. TV + SztárokOrigoSzexi combok, kerek fenék - A rajongók alulról is megcsodálhatták Rihannáthttp://www.life.hu/sztarok/20160626-a-rajongok-alulrol-is-megcsodalhattak-rihannat.htmlAz énekesnő egy igen merész ötletre bólintott rá, amikor megengedte, hogy a Dublinban adott koncertjét a szerencsésebb rajongók az átlátszó színpad alól nézzék végig. TV + Sztárok--Lola szebbé varázsolta a napunkat - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160626-lola-egy-sarga-dresszben-tundokol.htmlA dögös énekesnő egy csodás szelfivel lepte meg az Instagram-követőit, akik érthető módon odáig voltak tőle. TV + Sztárok--A napunk fénypontja: Németh Kristóf tütüben tündökölhttp://www.life.hu/sztarok/20160623-nemeth-kristof-egy-tutuben-tundokol.htmlNémeth Kristóf, aki áprilisban az ATV-ben jelentette be, hogy a 3,5 év után távozik a Játékszín éléről, egy különleges fotóval rukkolt elő. TV + Sztárok--Selma Blair bocsánatot kért a repülőn kitört botrány miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160622-selma-blait-bocsanatot-kert-a-repulon-tortent-incidens-miatt.htmlRoppant kellemetlen helyzetbe került a Doktor Szöszi egyik főszereplője. A 43 éves színésznő keddi repülőútja alkalmával totálisan kiütötte magát: gyógyszerrel keverte az alkoholt, a leszállás után kórházba kellett szállítani. TV + Sztárok--Nem semmi! Adele ezt tette egy rajongójával- videó!http://www.life.hu/sztarok/20160627-adele-lebufizte-egyik-rajongojat-amikor-felhivta-a-szinpadra.htmlAdele közvetlensége eddig sem volt kérdéses, ha rajongóiról van szó, ám a Glatsonbury Fesztiálon olyat tett, amire eddig még nem volt példa.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.