Milliókat érnek Audrey Hepburn soha nem látott levelei

Forrás: Northfoto -
Audrey Hepburn millió levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus színésznő magánlevelezésének egy részét bocsátják árverésre, amikből sok minden kiderül Audrey érzelmeiről, kapcsolatairól és válságairól is.

Eddig nem kerültek a nyilvánosság elé Audrey Hepburn levelei, amelyeket Sir Felix Aylmernek írt, a férfinak, aki a színésznő mentora és élethosszig tartó barátja volt.

Forrás: Northfoto

Ezt leveleinek őszintesége is bizonyítja, ugyanis Audrey életének minden jó és rossz pillanatát megosztotta a férfival. Az üzenetek 1951 és 1960 között íródtak, Audrey pedig a lehető legnyíltabban számolt be az eseményekről, amik akkor történtek vele.

Forrás: Bonhams, Gavin McDonald

Nehéz szívvel nyilatkozott fuccsba ment kapcsolatáról, valamint arról a mérhetetlen örömről is, amikor szerelembe esett, Mel Ferrer színésszel. Vetéléseiről is beszámolt, az utolsó levélben pedig leírta mekkora boldogságot okozott neki első gyermekének születése. Irományait most árverésre bocsátják, a 10 levélből álló gyűjtemény akár 4000 fontért, vagyis másfél millió forintért is gazdára találhat - írja a BBC News.

Less be Gáspár Evelin pazar születésnapi bulijárahttp://www.life.hu/sztarok/20160615-gaspar-evelin-szuletesnapi-bulijarol-osztott-meg-gaspar-gyozo-showman-kepeket.htmlGáspár Győző büszke édesapaként mutatta meg, hogyan köszöntötte 22 éves lányát. TV + Sztárok--A pucér társkereső Krisztiánjának nem okozott gondot a merevedés (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160615-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojenek-krisztianja-megoldotta-a-merevedeset.htmlAz egykori Éden Hotel macsójának bejött a meztelen társkeresés, hiszen a műsor felnőttfilmesével, Petuval kéz a kézben távozott az álomszigetről. TV + Sztárok--Gyász! Kovács Patrícia mindenkivel megosztotta fájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20160615-kovacs-patricia-mindenkivel-megosztotta-fajdalmat-gyaszol-elhunyt-a-vizslaja-karoly.html12 éve élt velük szeretett vizslájuk, Károly, aki a napokban meghalt. Családtagként tekintettek az állatra. TV + SztárokOrigoBréking! Újra összeáll a Rapülők együtteshttp://www.life.hu/sztarok/20160614-geszti-peter-zenesz-elarulta-ujra-osszeall-a-rapulok-egyuttes.htmlMagyarországon biztosan, nem volt olyan, aki a 90-es években ne a legendás együttes slágereit dúdolta volna reggeltől estig. Most újra átélhetjük a Rapülők életérzést! TV + Sztárok--A Szex és New York sztárja kiakadt Kim Kardashianrahttp://www.life.hu/sztarok/20160615-a-szex-es-new-york-sztarja-kim-cattrall-kiakadt-kim-kardashianra.htmlJavában dúl a háború Kim Cattrall és Kim Kardashian között. Míg utóbbi a félpucér, vagy épp meztelen fotóival bombázza a netezőket, addig Catrall kemény szavakkal illette a popókirálynő szelfimániáját. TV + Sztárok--Rengeteg pénzt nyert Aurélio! Szerencsejátékból tartaná el szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160615-rengeteg-penzt-nyert-aurelio-az-ebn-szerencsejatekbol-tartana-el-szerelmet.htmlA Való Világból megismert játékos nemcsak azért nézi az EB-t, mert szereti a focit. Komoly fogadásokat is kötött! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.