Emlékszel még Tabáni Istvánra? Így él most a Csillag születik egykori nyertese

Forrás: RTL Klub -
Tabáni István Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik című műsorban feltűnt egykori tehetséges teremőr ma már kizárólag zenei karrierjére koncentrál, és nem tagadja, legnagyobb múzsája Csilla, akivel hét éve él kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban.

Régóta nem hallottunk Tabáni Istvánról, de most elmondta, hogy jegyese nélkül nem is születhetnének meg dalai, hiszen szövegei nagyrészt szerelmi vallomások, különleges szerenádok, amelyeket nap mint nap szőke kedvese inspirál.

Tabáni István Forrás: RTLKLUB

"A Szerelem, várj című lemezemen lévő dalok többsége Csillának szól, a vele átélt élményeimről, érzéseimről és sokszor olyan rejtett üzenetekről, amelyeket csak mi ketten értünk. Amolyan titkos vallomások ezek a zenék, saját és közös életünk lenyomatai. Nyilván az általánosságok mellett nagyon sok személyes utalás van, amelyeket megtartunk magunknak, de természetesen néha azért a közönséget is beavatjuk" – vallotta be Tabáni, aki már régóta közös otthonban él Csillával, 2014 szentestéjén meg is kérte a kezét, ám az esküvő azóta is várat magára. "Hamarosan szeretnénk összeházasodni és családot alapítani, de egyelőre a biztos anyagi hátteret szeretném magunknak megteremteni."

de úgy gondolom, egy-két éven belül majd az élet eldönti, mennyien leszünk" – fogalmazott Tabáni, akit Csilla rendszeresen elkísér hétvégi fellépéseire, a színfalak mögül hallgatja a melódiákba rejtett szerelmi vallomásokat. István szeretettel fogadja kedvesét, de nem tagadja, azért egy szombat esti koncert nem hasonlítható össze egy romantikus sétával.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Szerintem annyi a trükk, hogy őszintén, szívből kell jönniük az érzéseknek, és akkor minden megy magától!" – válaszolta a zenész a Blikk azon kérdésére, hogy mi a sírig tartó szerelem titka.

!

A kezdetben múzeumi teremőrként dolgozó Tabáni István tehetségét és szerénységét 2009-ben a Csillag születikben ismerhette meg az ország, és az énekes azóta sem változtatott stílusán. Elmondta, igyekezett mindig megőrizni egyéniségét, bár az évek alatt nem volt mindig könnyű kiállni ön­ma­gáért és fent maradni a szakmában, de kitartása meghozta gyü­mölcsét. Fontos számára, hogy hű legyen önmagához, ez garantálja előadói hitelességét.
"Nem akartam kijátszani az Ördög Nóra-kártyát, sőt" - Totál kiakadt a műsorvezető!http://www.life.hu/sztarok/20160615-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-jamie-oliver-budapesti-ettermeben-akadt-ki.htmlA gyö­nyörű mű­sor­ve­zető és kedvese rop­pant kínos szi­tu­á­ci­óba ke­ve­re­dtek Jamie Oli­ver bu­da­pesti éttermében. Nóra közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének.TV + Sztárok--Meccsre fel! Így szurkolnak a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160614-dukai-regina-modell-tucsi-musorvezeto-pordan-petra-musorvezeto-elarulta-hogyan-szurkol-a-magyar.htmlTücsi egyenesen a helyszínen szurkol a magyar válogatottnak, Dukai Regina cuki szurkolótársat talált, Tóth Gabi szexi felsőben tombol. TV + Sztárok--Schobert Norbi: „A kokszolást lehet jól csinálni”http://www.life.hu/sztarok/20160614-schobert-norbi-fitnesz-edzo-felszolalt-a-fitnesz-lanyok-edzesevel-kapcsolatosan.htmlAz életmód-tanácsadó az elhunyt fitneszversenyző lány kapcsán posztolta ki véleményét Facebook-oldalára a kokszolásról, és elmagyarázta, úgy is lehet sikereket elérni ebben a sportágban, hogy közben szem előtt tartjuk az egészséget. TV + Sztárok--Voksán Virág beszólásán nevet az internet: íme, a vicces videó! http://www.life.hu/sztarok/20160614-voksan-virag-bar-szurkol-a-magyaroknak-tobb-csapatot-is-eltevesztett-az-interju-soran.htmlA gyönyörű lemezlovasnak elég konkrét véleménye van a futballvilág egyik legnagyobb eseményéről. Kár, hogy kissé rosszul fogalmazott. TV + Sztárok--Hosszú Katinkából képregényhős letthttp://www.life.hu/sztarok/20160614-hosszu-katinkabol-kepregenyhos-lett.htmlAz úszóklasszis mostantól képregény-formában is meghódítja a világot, a legújabb motivációs projekthez pedig egy izgalmas videó is érkezett. TV + SztárokOrigoCiki! A Modern család sztárja nem ismerte fel Britney Spearsthttp://www.life.hu/sztarok/20160614-a-modern-csalad-szinesze-nem-ismerte-fel-britney-spearst.htmlA Modern család és a Rém rendes család sztárja, Ed O'Neill egy beszélgetős műsorában vallotta be, hogy 2015 márciusában összefutott Britney Spears-szel, ráadásul az énekesnő boldogan fotózkodott vele a Los Angeles-i reptéren, de neki halvány fogalma sem volt arról, hogy ki mosolyog mellette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.