Zalatnay Cini: "Szándékosan akarnak tönkretenni"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Zalatnay-per büntetés bíróság csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt nemrég csalás miatt jogerősen 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték 3 évre felfüggesztve. Zalatnay most a Story magazinban nyilatkozott az ügyről. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Zalatnay Sarolta a vád szerint Cini csaknem 2 millió forinttal tartozik az egyik állatvédelmi alapítvány alapítójának. A bíróság döntése értelmében - amely alapján 1 év 6 hónap börtönbüntetést kapott felfüggesztve csalásért - ezt a pénzt és a perköltséget is vissza kell fizetnie az énekesnőnek. Cini most a Story magazinnak nyilatkozott az ügyről: szerinte szándékosan akarják tönkretenni.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Igen, szégyellem magam. Főként magam előtt, de a közönség előtt is, amiért még mindig nem vagyok képes kiismerni embereket és hiszékeny vagyok. Szándékosan akarnak tönkretenni. (...) A hajdani büntetésemet leültem, jóllehet még mindig vonják tőlem az akkori tartozásomat, amelynek állásáról minden év végén elszámolást kapok a végrehajtótól. Hónapról-hónapra spórolok. Nincs vagyonom, így aztán nincs miből levonni sem. (...) Persze mondanám, hogy próbálom visszafizetni az adósságomat, ha lesz miből" - mondta a lapnak Zalatnay Cini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.