Megdöbbentő! Bódiék semmit sem változtak az első klipjük óta!

klipforgatás forgatás Bódi Guszti Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bódi házaspár több év után ismét videoklipet forgatott, ennek kapcsán került elő az első zenés videójuk, amin látható, hogy a csinos és mindig mosolygós Bódi Margónak azóta gyakorlatilag csak a frizurája változott, de Guszti sem panaszkodhat...

Egy különleges forgatásnak lehetünk tanúi, hiszen a Bódi család újabb klipet készített, sőt! Nem is egyet, hanem rögtön négyet és egy nagyszerű buli kerekedett belőle. Volt ott minden, ízletes falatok, csinos lányok, ráadásul a Bódi család minden tagja megjelent, így

a remek hangulat adott volt.

Természetesen egy kis nosztalgiára is sor került, és az első klipjüket látva kiderült, hogy Margó és Guszti elfelejtett megöregedni. Nézzétek csak!

Megdöbbentő dolgokat árult el Bódi Guszti és Bódi Margó

A sikeres mulatós zenész házaspár, Bódi Guszti és Bódi Margó megdöbbentő dolgokat árultak el életükről. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.