„Kapja be” - Schobert Norbi most tényleg nagyon kiakadt

Facebook Schobert Norbi foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Videós üzenetben mondta el véleményét a fitneszguru. Legutóbb megszólalt a magyar csapat sikeréről, de teljesen kiforgatták a szavait. Norbi most tisztázza a félreértéseket.

Norbi is éltette a magyar csapatot, és elmondta, szüksége van az országnak ilyen büszkeségre. Hozzátette, teljesítményüket látva elkezdte érteni, miért kellenek a stadionok. Egy kommentelője azonban kicsit kicsavarta a fitneszguru mondanivalóját.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

„Bár dicséretre méltó az Eb-s győzelem, ez nem mossa le azt, hogy itthon milyen az egészségügy helyzete.

Nem akarlak bántani, de valószínű, fogalmad sincs, hogy néz ki az a kórház, ahol az átlagembert ellátják…”

- írta az egyik hozzászóló, amire Norbi a következőket reagálta. „Frissen festett kórteremtől nem fog össze és nem jön tűzbe a magyar! Magánbiztosítási rendszer kell és pont” - írta Norbi, de még így is nagyon sokan félreértették, ezért ismét videós üzenetben adott hangot a véleményének. Szerinte teljesen kiforgatták a szavait, és a kórházi ellátás nem függ össze a focistáink teljesítményével.

„Gyűlölöm az ilyet, gyűlölöm, és hányok, hogy vannak köztünk ilyen magyarok, akik ezt megteszik.

Lehet rám irigykedni, de minden, amit az életemben elértem, a saját magam munkájának, kitartásának és eszének köszönhetem. Ja, hogy ezzel sz@r szembenézni, hát nagyon sajnállak. Itt ülök vasárnap délelőtt, emberek a rántott húst sütögetik, nézik a matinét, mi meg Rékával szépen megyünk dolgozni, és ez így megy 20 éve. Akinek tetszik, csinálja utánunk. Aki azt mondja, hogy én azt mondtam, ne költsünk az egészségügyre, hanem költsünk inkább focira,

aki ezt beleadja az én számba, annak azt üzenem, hogy KAPJA BE!”

- foglalta össze Norbi.

Puskás Peti: „A vizsgaidőszak valójában a nyári bulik előtti méregtelenítés"http://www.life.hu/sztarok/20160619-puskas-peti-az-xfaktor-mentora-ganxsta-zolee-zenesz-es-puskas-dani-a-bulikrol-es-a-tanulasrol.htmlNapszemcsi fel, úszógumi a kézbe, felpattanni egy tuktukra és már indulhat is a kedvjavító hadművelet vizsgaidőszakhoz – ezzel az elhatározással vette a nyakába a várost Puskás Peti, Puskás Dani és Ganxsta Zolee. TV + Sztárok--Hoppá! Szexi szoknyában biciklizik Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20160619-szexi-szoknyaban-biciklizik-madai-vivien-es-nem-fel-a-villantastol.htmlImádnak tekerni a magyar celebek. Most Mádai Vivien, Linczényi Márkó és Lakatos Márk avatott be minket bicajozási titkaikba. TV + Sztárok--Gáspár Laci: "Sokáig vágytam rá és küzdöttem, mire esélyt kaptam"http://www.life.hu/sztarok/20160619-gaspar-laci-enekes-az-x-faktor-2016-mentora-adott-interjut.htmlGáspár Laci is ott lesz az ősszel rajtoló X-Faktor zsűrijében, az énekest is egy tévés tehetségkutató indította el a pályán. A válogatásokon sokszor érte kudarc, többször próbálta újra - úgy véli, tapasztalatai segítik majd abban, hogy jó mentora legyen a szériának.TV + Sztárok--Öltözői fotó a döntetlen után: Nem volt túl sok ruha Dzsudzsákékon: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160619-oltozoi-foto-a-magyar-valogatottol-az-izland-elleni-dontetlen-utan-juhasz-roland-posztolt.htmlAz osztrákok legyőzése után is láthattunk már egy őszinte képet a magyar öltözőből, és most sem történt ez másképp. TV + SztárokOrigo"Timi jól néztek ki, apukád is jól tartja magát" - Csúnyán beszóltak Vajnáéknak!http://www.life.hu/sztarok/20160619-andy-vajnanak-es-timinek-facebook-oldalan-szoltak-be-timi-jol-neztek-ki-apukad-is-jol-tartja-magat.htmlGonosz üzenetek sora lepte el Vajna Timi nyilvános közösségi oldalát. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "Semmi sem csak fekete, vagy fehér...."http://www.life.hu/sztarok/20160619-hosszu-katinka-uszono-facebook-oldalan-kuldott-motivacios-uzenetet-rajongoinak.htmlNem ez az első eset, hogy a magyar úszónő motivációs üzentet tesz közzé közösségi oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.