Dundika bikinis fotója felrobbantotta a netet

Dundika Majka nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nyaralni vitte a családját Spanyolországba, ám a pihenésről eddig kétségkívül most született meg a legizgalmasabb fotó. 

Pár napja egy puszilkodós képen mutatták meg, mennyire szeretik egymást, majd egy olyan családi fotót posztoltak, amelyiken idősebb kisfiuk, Marián is feltűnik. Most azonban egy olyan fotót tett fel Majka, amin nejével mindketten alaposan "befeszítenek".

Forrás: Facebook/Majka

Persze a zenész karjai izmosak, de Dundika az, aki érdekesebb: a kétgyermekes anyuka nagyon-nagyon dögös. Ezt persze a kommentelők is megjegyezték, és áradoztak dekoltázsáról. Mi is irigykedünk, pláne, hogy tudjuk, a szexi anyuka április közepén szülte meg második gyermekét.

Most a legmenőbb focista pasit fogni! Íme, a celeblányok trófeái!http://www.life.hu/sztarok/20160621-zimany-linda-modell-dukai-regina-modell-der-heni-enekesno-kiss-ramona-szineszno-mind-futballista.htmlZimány Linda és Dzsudzsák Balázs, az egyik legendás páros, akik, ugyan már rég szakítottak, még mindig a köztudatban van az egykori lávsztori. De nem a szőkeség az egyetlen, aki focista exbaráttal büszkélkedhet. TV + Sztárok--Eva Longoria már a nászúton is kiakasztotta a férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160621-eva-longoria-teljesen-kiakasztotta-a-ferjet.htmlAlig egy hónapja, hogy Eva Longora kimondta boldogító igent, de a hírek szerint máris az őrületbe kergeti a férjét. TV + Sztárok--Születésnapos a királyi sarj! 34 éves lett Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160621-vilmos-herceg-szuletesnapja-34-eves-lett.html34 éve alatt mindig példamutató életet élt Vilmos herceg, aki jelenleg a Brit Királyi Légierő kutató-mentő egységének a pilótája. Katalin hercegnével két közös gyermeküket nevelik, a legnagyobb egyetértésben. TV + Sztárok--Elképesztő, hogy mit tett a rák el­leni harc Shannen Dohertyvelhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-shannen-dohertyt-megviselte-a-rak-el-leni-harc.htmlEgy év leforgása alatt, több évet is öregedett az egykor szuperdögös sorozatsztár. Ám mindez érthető is, hiszen élete legnagyobb csatáját kellett megvívnia, mégpedig a rákkal. TV + Sztárok--Erőszakos és pornográf képeket gyűjthetett Michael Jackson (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160621-michael-jackson-popsztarrol-remiszto-dolgok-derultek-ki.htmlSokkoló dolgok derültek ki a popikonról. TV + Sztárok--Kulka János videós üzenetet küldött kollégáinakhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-kulka-janos-videos-uzenetet-kuldott-kollegainak-a-katona-jozsef-szinhazba.htmlA Katona József Színház lezárta az idei színházi évadot, de Kulka János sajnos nem lehetett ott az ünnepségen. Helyette videóüzenetet küldött a társulatnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.