Kállay-Saunders András akár 3 évet is kaphat

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Megasztár bíróság Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár a barátja ellen vallott tegnap délután a bíróságon. Azt mondta, hogy ő nem rúgott meg senkit, de a barátja igen.

A Megasztárból ismert énekes és barátja még 2013-ban keveredett verekedésbe egy buli után, ahol az énekes barátjára rasszista megjegyzéseket tettek és meg akarták őt verni. Kállay-Saunders András próbálta őt megvédeni, amiért akár 3 év börtönt is kaphat.

Micsoda fotó! Lilu őrületes dekoltázst villantott http://www.life.hu/sztarok/20160622-lilu-eppen-nyaral-a-musorvezeto-szexi-dekoltazst-villantott-micsoda-kep.htmlA műsorvezető akkor is nagyon jól néz ki, amikor nem festi ki magát. Ezt legújabb fényképe is bizonyítja. TV + SztárokOrigoBotrány! Leonardo DiCaprio hamarosan bíróság elé áll http://www.life.hu/sztarok/20160620-leonardo-dicaprio-birosag-ele-all-a-wall-street-farkasa-egyik-szerepeeert.htmlA színészt a Wall Street farkasa című film sztárjaként idézte be tanúskodni egy New York-i bíróság – jelentette pénteken a BBC News. TV + Sztárok--Fördős Zé: “Barátaim kölcsöneiből tartottuk fenn magunkat”http://www.life.hu/sztarok/20160623-fordos-ze-karrierje-elott-komoly-melyponton-volt-baratai-kolcsonebol-tartotta-fenn-magat.htmlNéhány évvel ezelőtt még teljesen kilátástalannak látta helyzetét Fördős Zé, aki mára az ország egyik legismertebb gasztrobloggere és műsorvezetője lett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA helyszínen szurkol a magyar válogatottnak Andy Vajna és Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20160622-a-helyszinen-szurkol-a-magyar-valogatottnak-andy-vajna-es-vajna-timea.htmlAndy Vajnát és Timit biztosan sokan irigylik most, ugyanis egyenesen a lyoni stadionból követhetik a magyar-portugál mérkőzést. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston randizni ment a férjével, és feltűnően takargatta a hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20160622-jennifer-aniston-randizni-ment-a-ferjevel-de-feltunoen-takargatta-a-hasat.htmlJennifer Anistont és férjét New York utcáin kapták lencsevégre, és nekünk egy picit gyanús, hogy a színésznő feltűnően takargatta a hasát. TV + Sztárok--Kínos! Nagyot zakózott koncertjén Selena Gomezhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-nagyot-zakozott-koncertjen-selena-gomez.htmlA lépcső minden nő ellensége, főleg magassarkúban. Selena Gomeznek sem sikerült megtartania az egyensúlyát a fellépése közben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.