Pindroch Csaba: „Papucsférjnek hívják az ilyet, mint én"

Kultkikötő házasság feleség bemutató Mr. és Mrs. férj Drágám, add az életed! Pindroch Csaba premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésszel új bemutatója kapcsán házasságról, férjszerepről és a tökéletes párkapcsolatról beszélgettünk.

Pindroch Csaba a Segítség! Megnősültem! című egyszemélyes vígjáték bemutatójára készül a Balaton partján. A darab kapcsán faggattam a színészt, aki remekül megfogalmazta, mit érez egy férfi az esküvő után.

Pindroch Csaba Forrás: kultkikötő

Mesélj egy picit az új darabról, amiben egyedül lépsz majd a színpadra.
Lassan egy évtizede vágyom egy olyan megmérettetésre, amikor egymagam vagyok a színpadon. A Mr. és Mrs. saját produkcióm sikere megerősített abban, hogy bátran vágjak bele egy újabb produkcióba, amit én építek fel. A feleségem, Linda találta Sebestyén Elemér Segítség! Megnősültem! című regényét, és a kezembe adta, olvassam el. Annyit nevettem rajta, és annyira megtetszett, hogy, éreztem, meg van, amit kerestem. Két embernek mutattam meg. Nagy Viktornak, a Kultkikötő igazgatójának és Radnai Márk rendezőnek, mindketten boldogan rábólintottak.

Márk elmondta, hogy lát fantáziát a regényben, amelynek mondanivalója a párkeresés szövevényes, veszélyes ingoványáról és a házasság utáni, mákszemnyire zsugorodott függetlenségről szól.

Sok olyan vígjáték van, amikor a férfi csapong, megcsal, majd pórul jár, ott mindig a nők az okosabbak, bölcsebbek. Ritka az olyan mű, amelyik a nő esetleges hibáira is rávilágít. A Segítség! Megnősültem! fergeteges humorral kezeli mindkét fél gyenge pontjait. Péntek este játszom először Balatonföldváron.

A Balaton mellett biztosan más fellépni, szereted ezt a nyaralós, lazább, nyitottabb színházi közeget?
Gyermekkoromban 10 évig éltem a Balaton partján, nem messze Földvártól, Sóstó és Siófok mellett. Édesanyám egy csemegeboltot vezetett, és én is ott voltam először segédmunkás, aztán egy szállodában portás. Meghatározó élmények kötnek a Balatonhoz.

Nemrég a TV2 Drágám, add az életed! című páros game show-jában szerepeltetek a feleségeddel. Szükség van erre a fajta médiaszereplésre?

Forrás: TV2

A Drágám, add az életed! ennek a folytatása, itt is nagyon tudatosan vállaltuk a szereplést, figyelve rá, hogy megmaradjon az intimszféránk. Szükséges, hogy más oldalamról is megismerjenek az emberek, mert úgy élek a fejükben, mint egy félig unalmas nagycsaládos férj.

A Mr. és Mrs. című darabban ketten szerepeltek a feleségeddel, Verebes Lindával, milyen volt a közös munka?
Nagyon könnyen ment, élveztük minden pillanatát. A darab producerei is mi vagyunk. Minden egyes munkafolyamatban részt vettünk. Az energiabefektetés pedig meghozta a javakat, ami egy színész számára az elismerés. Amellett, hogy sokat nevethetnek a nézők, komoly mondanivalója van az előadásnak.

Mi is, Lindával, el tudtunk mélyedni egymásban, és a közös munka még magasabb szintre emelte a kapcsolatunkat.

Megélhettünk párhuzamos helyzeteket. Az pedig fontos, hogy nem tettük kirakatba a magánéletünket, nem az volt a cél, hogy a vibrálásunkat lássa a közönség, hanem azt szerettük volna megmutatni, milyen, amikor két ember mély szövetségben van egymással.

Milyen férj vagy, milyennek látod magad a házasságodban?

Azt gondolom, hogy papucsférjnek hívják az ilyet, mint én,

aki nagyon boldogan beleül otthon a fotelba. Szeretek a fészekben lenni, nincs ezen mit tagadni.

Nyaralásra lesz időtök a premier után?
Földvárra négy nappal a premier előtt jöttünk le, nagyon élvezem a balatoni levegőt. A családom is velem tartott, de nem tudunk maradni, a bemutató után megyünk is tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.