Mi?! Jennifer Aniston végleg visszavonul

Forrás: AFP/Mark Ralston -
színésznő visszavonulás sztár Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő legutóbbi filmje szó szerint nagy bukás volt a kritikusok körében, ezért úgy döntött, hogy egy időre lehúzza a rolót. 

Aniston - akiről mostanában az állítólagos terhessége miatt olvashatunk a legtöbbször - az Anyák napja miatt került kereszttűzbe. A szigorú kritikák kissé megviselték a világsztárt, aki a hírek szerint komolyan elgondolkodott a váltáson.

Forrás: AFP/Mark Ralston

"Jen egész életében nagy bor rajongó volt, és úgy látszik, most akár hivatás is lehet a hobbijából" - mondta egy barátja az OK! magazinnak. A csodaszép színésznő és férje, Justin Theroux állítólag már vásároltak egy nagyobb szőlőbirtokot, és a tervek szerint alapítanak egy saját borászatot is.

Ezért nem láthatjuk Buda Marcit sehol: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160624-buda-marci-elarulta-hogy-mit-tervez-a-jovoben-a-petofi-radio-volt-musorvezetoje.htmlA műsorvezetőről egy ideig úgy tudtuk, hogy a reggeli Talpra Magyar helyett a délutáni sávban lesz majd hallható, de Facebookon tudatta, hogy pihenőre megy. TV + SztárokOrigoDukai Regina megmutatta luxushálószobájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160624-dukai-regina-modell-megmutatta-luxushaloszobajat-torokorszagban-ahol-eppen-nyaral.htmlA gyönyörű modell, pazar helyen pihen, és igazi fényűzésben, lehet része. TV + Sztárok--Fördős Zé: “Barátaim kölcsöneiből tartottuk fenn magunkat”http://www.life.hu/sztarok/20160623-fordos-ze-karrierje-elott-komoly-melyponton-volt-baratai-kolcsonebol-tartotta-fenn-magat.htmlNéhány évvel ezelőtt még teljesen kilátástalannak látta helyzetét Fördős Zé, aki mára az ország egyik legismertebb gasztrobloggere és műsorvezetője lett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNézd meg, hogy szurkolt a magyaroknak a legszexibb énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20160623-freddie-az-eurovizio-magyar-induloja-is-szurkolt-a-foci-eb-n.htmlAhhoz kétség sem férhet, hogy mostanában Freddie az egyik legsármosabb magyar énekes. Mutatjuk is, ő hogyan szurkolt szerdán a magyar-portugál meccset nézve. TV + Sztárok--Újabb részletek! Ezeket a dolgokat találták Michael Jackson titkos szobájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160622--megdobbento-dolgokat-talaltak-michael-jackson-titkos-szobajaban.htmlTalán még emlékeztek rá, hogy Michael Jacksont pedofíliával vádoltak, sőt, FBI-akták szerint az énekes 25 millió dollárt fizetett azoknak a családoknak, akiknek gyermekeit megrontotta. Nemrég pedig fotókat is nyilvánosságra hoztak az énekes titkos szobájáról, ahol megdöbbentő dolgokat találtak. TV + Sztárok--Kiáll világhírű barátnői mellett Ireland Baldwinhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-ireland-baldwin-megvedte-gigi-hadid-es-kendall-jenner-modellt.htmlNemrég a világhírű Stephanie Seymour illette kritikával Kendall Jennert és Gigi Hadidot: a mai kor lotyóinak nevezte őket. Ireland Baldwin azonban most kiáll barátnői mellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.