Tóth Gabi X-Faktor Puskás Peti Istenes Bence Gáspár Laci ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2016 mentoraival fotózkodott Istenes Bence. A kép a Facebookon landolt, az ítészek kiválasztásához pedig a kommentelőknek is volt egy-két szavuk. 

Enyhén szólva is megosztja az X-Faktor mentorcsapata a tehetségkutató közönségét. Istenes Bence posztja nagy vitát generált, a kommentekből szemezgettünk.

"Ez nem kemény, hanem gáz ... !!! Mióta nincs az eredeti felállás, azóta nem szívesen nézem. Lehet régimódi vagyok, de a régi zsűri le is tett valamit az asztalra. De ez!?"

"A keménység nàlam nem itt kezdődik de mivel ezzel a zsűrivel igen mellé foghat a csatorna az biztos én idén nem fogom nézni pedig vàrtam ,na egy Puskàs Peti,meg Alex....annyi pénzért én is elbohóckodnék szívesen waze..."

"Nagyon gyenge! Alföldi, Malek, Nagy Feró! Alföldi intelligenciája, Feró humora és Malek Miki kedves szakértelme nagyon hiányzik!!!!!!!!"

"A zsuribol egyedul Gabi er valamit

"Ha már a zsűri ilyen gyenge,legalább a versenyzők legyenek kemények!!"

"Viszont tudják mi hogy megy. Hogyan lehet valaki jó énekes, előadó és maradhat fent. Tudják, hogy a cicoma nem elég, tenni is kell azért, hogy hallgatottak legyenek. No és ismerik a mélységeket is. Valamint tudják kezelni a kritikát. Nem vagyok szóvivő. De ők tudják, mi fán terem egy ilyen műsorba bekerülni, küzdeni, bent maradni."

"Sztem nem csak a Gabi ér a műsorba valamit... a többieknek is igen csak jó hangjuk van tehetségesek.. persze furcsa h most csak fiatalabbak és új zsüritagok vannak de szerintem jó lesz.."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.