Minden idők képe - Vajna Timi és Andy Vajna úgy pózol, ahogy senki

Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szent Iván éjszakáján töltött fel képet Facebookjára Vajna Timi. A híresség férjével, Andy Vajnával pózol, nem is akárhogyan. 

A kommentelőket természetesen megosztotta a fura fotó, de volt, aki egyenesen ezt írta: "Minden idők képe". Hogy miként értette, nem tudni.

Megmutatta otthonát a dúsgazdag üzletember, Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20160625-megmutatta-otthonat-a-dusgazdag-uzletember-klapka-gyorgy.htmlKlapka György nem szereti maga körül a csillogást, ezért otthonában is mellőzi azt. Azt azért elárulta, mi a gazdagság és a hosszú élet receptje és arról is beszélt, milyen számára az ideális nő. TV + Sztárok--Durván támadják az X-Faktor mentorcsapatáthttp://www.life.hu/sztarok/20160625-durvan-tamadjak-az-x-faktor-mentorcsapatat.htmlAz X-Faktor 2016 mentoraival fotózkodott Istenes Bence. A kép a Facebookon landolt, az ítészek kiválasztásához pedig a kommentelőknek is volt egy-két szavuk. TV + SztárokOrigoKínos! Rúzsa Magdi rettentő kellemetlen helyzetbe került http://www.life.hu/sztarok/20160624-ruzsa-magdi-kellemetlen-helyzet-az-enekesno-beleesett-a-tengerbe.htmlAz énekeső és párja egyelőre nem tudják, hogy idén hol nyaralnak majd. Magdi felelevenített egy élményt, amin ma már nevet, de akkor borzasztó mérges volt. TV + Sztárok--Cinthya Dictator: “Olyan lánynak mutatom magam, aki egy hülye p*csa”http://www.life.hu/sztarok/20160624-cinthya-dictator-a-nyafka-lanynak-mutatja-magat-de-valojaban-embert-probalo-korulmenyek-kozott-is.htmlA tehetséges fotós tudja, hogy a tévén keresztül nem olyan képet alakítanak ki róla az emberek, mint amilyen ő valójában. Megállja a helyét nehéz körülmények között is! TV + Sztárok--Cindy Crawford 14 éves lányát már most elhalmozzák munkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160624-cindy-crawford-14-eves-lanyat-mar-most-elhalmozzak-munkaval.htmlA világhírű modell lánya még csak 14 éves, de már most megvesznek érte a legnagyobb divatházak. Miu Miu, Vogue, Alexander Wang és ez még csak a kezdet... TV + Sztárok--Dukai Regina megmutatta luxushálószobájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160624-dukai-regina-modell-megmutatta-luxushaloszobajat-torokorszagban-ahol-eppen-nyaral.htmlA gyönyörű modell, pazar helyen pihen, és igazi fényűzésben, lehet része. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.