Szexi combok, kerek fenék - A rajongók alulról is megcsodálhatták Rihannát

üveglap koncert Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy igen merész ötletre bólintott rá, amikor megengedte, hogy a Dublinban adott koncertjét a szerencsésebb rajongók az átlátszó színpad alól nézzék végig.

Kit érdekel az arca, főleg ha csupán alig pár méterre lehetek Rihanna legintimebb pontjától? - gondolhatták a rajongók, akik lelkesen váltottak jegyet az énekesnő dublini koncertjére. Sőt, még plusz pénzt is kiadtak azért, hogy alulról nézhessék végig a szexi világsztárt, aki ráadásul a saját tervezésű csizmájában szexizett a színpadon. Ez azért is fontos része a sztorinak, mert...Nos, az alábbi képet látva megértitek!

Forrás: Instagram / Rihanna

Ilyen, amikor Rihanna mellbimbói egy kendővel küzdenek

Az énekesnő nem akármilyen klippel állt elő: levetkőzte gátlásait, és elcserélte őket egy áttetsző kis kendőcskére, ami alól még a mellbimbói is kivillantak. A képet megnézhetitek itt!

Amíg Ada a napon barnul, mi az irigységtől sárgulunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160626-ada-a-hasat-sutteti-mikozben-agyara-ment-a-nap.htmlPintér Adrienn, alias Ada megőrült, bár a szó legjobb értelmében. A kétgyermekes anyuka élvezi a napsütést, bár Instagram-videója mellett ő maga is beismerte, hogy kissé agyára ment a nap. TV + SztárokOrigoMádai Vivien az élet császárnője: egy szál bikiniben, a Balatonon élvezi a nyarathttp://www.life.hu/sztarok/20160626-madai-vivien-egy-szal-bikiniben-a-balatonon-elvezi-a-nyarat.htmlA csinos műsorvezető a Balaton mellett piheni ki a hét fáradalmait, és egy kis hajókázással próbálta átvészelni a kánikulát. TV + SztárokOrigoLányok, itt az idő! Ryan Gosling megérkezett Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20160624-ryan-gosling-budapestre-erkezett.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Nos, a felsorolt színészek mindegyike mostanság járt Budapesten, sőt! Ryan Gosling jelenleg is kis hazánkban tartózkodik! TV + Sztárok--Kylie Jenner dimbes-dombos lankáin jártunk, nézd meg mit találunk!http://www.life.hu/sztarok/20160623-kylie-jenner-egy-szal-furdoruhaban-feszit.htmlA fiatal lány sem tagadhatná, hogy a Kardashian-klán tagja. A 18 éves Kylie az Instagramon mutatta meg csodás alakját a rajongóinak.TV + Sztárok--Már tuti, hogy nem áll össze az S Club 7, hiszen Tina Barett anya letthttp://www.life.hu/sztarok/20160621-mar-tuti-hogy-nem-all-ossze-az-s-club-7-hiszen-tina-barett-anya-lett.htmlAz S Club 7 sztárja, Tina Barett hétfőn megszülte első gyermekét, ráadásul a kicsi nevét is elárulta. TV + SztárokOrigoMegdöbbentő! Bódiék semmit sem változtak az első klipjük óta!http://www.life.hu/sztarok/20160617-bodi-margoek-semmit-sem-valtoztak-az-elso-klipjuk-ota.htmlA Bódi házaspár több év után ismét videoklipet forgatott, ennek kapcsán került elő az első zenés videójuk, amin látható, hogy a csinos és mindig mosolygós Bódi Margónak azóta gyakorlatilag csak a frizurája változott, de Guszti sem panaszkodhat... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.