Hoppá! Hát hogy néz ki Csobot Adél és Istenes Bence

Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki kutyaként pózol Csobot Adél és Istenes Bence - a Snapchat alkalmazásnak köszönhetően. Lájkot ugyan kaptak bőven, de a rajongók már a babájukat látnák teljes egészében. 

Bár Adél és Bence gyakran töltenek fel magukról fotót, mindig van, aki megjegyzi, hogy mikor láthatja már a pici fiúcskát. Nos, bizonyára előbb-utóbb annak is eljön az ideje.

❤️❤️❤️ snapchat: istenesbence

A photo posted by Istenes Bence (@istenesbence) on

Megözvegyült a Família Kft. egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160626-megozvegyult-a-familia-kft-egykori-sztarja-nagy-zoltan-szinesz.htmlNagy Zoltán nevét sokan leginkább a 17 éve véget ért Família Kft.-ből ismerik. Igen, ő volt Kövér Lajos, akinek a szájából a „Hajnalka, te ezt nem tudhatod!”, és a „Vili, te nagyon hülye!” mondatok hangoztak el. TV + SztárokOrigoMinden idők képe - Vajna Timi és Andy Vajna úgy pózol, ahogy senkihttp://www.life.hu/sztarok/20160625-vajna-timi-es-andy-vajna-ugy-pozol-ahogy-senki.htmlSzent Iván éjszakáján töltött fel képet Facebookjára Vajna Timi. A híresség férjével, Andy Vajnával pózol, nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigoMi?! Jennifer Aniston végleg visszavonul http://www.life.hu/sztarok/20160624-jennifer-aniston-abbahagyja-a-szineszkedest-a-szineszno-nem-all-tobbet-kamera-ele.htmlA színésznő legutóbbi filmje szó szerint nagy bukás volt a kritikusok körében, ezért úgy döntött, hogy egy időre lehúzza a rolót. TV + Sztárok--Dukai Regina megmutatta luxushálószobájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160624-dukai-regina-modell-megmutatta-luxushaloszobajat-torokorszagban-ahol-eppen-nyaral.htmlA gyönyörű modell, pazar helyen pihen, és igazi fényűzésben, lehet része. TV + Sztárok--Durván támadják az X-Faktor mentorcsapatáthttp://www.life.hu/sztarok/20160625-durvan-tamadjak-az-x-faktor-mentorcsapatat.htmlAz X-Faktor 2016 mentoraival fotózkodott Istenes Bence. A kép a Facebookon landolt, az ítészek kiválasztásához pedig a kommentelőknek is volt egy-két szavuk. TV + SztárokOrigoSikeresen leérettségizett Ogli Ghttp://www.life.hu/sztarok/20160623-ogli-g-rapper-leerettsegizett.htmlKözösségi oldalán jelentette be a magyar rapper a nagy hírt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.