Czippán Anett: "Az nyilván megvisel, ha elvesztem a kollégámat"

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
TV2 Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka és a FEM3Café műsorvezetője, Czippán Anett sokszor érzékenyül el élő adásban, bizonyos témák mélyen megérintik. Azt állítja, a beszólásokat nehezen viseli, ugyanis nem ad okot arra, hogy utálják.

Anett úgy látja, a TV2 körüli változások természetesek, néhány távozó kollégáját megsiratta, de mindig jól kijön az újakkal, fontosak számára az emberi kapcsolatok és a jó csapatmunka: erről az Origónak nagyinterjú keretein belül mesélt.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Talán furcsán hangzik, de egyáltalán nem vágytam arra, hogy műsorvezető legyek. Csak arra vágytam a Kölyökidő után, hogy ebben a közegben dolgozhassak, mert azt éreztem, hogy a kamerák közt érzem jól magam" - árulta el, ahogy azt is, hogy először sokkot kapott, amikor Kárász Róberttel vagy Berki Krisztiánnal kellett műsort vezetnie.

Anett arról is beszélt, hogy a magánéletét, ahogy tudja, védi, kisfiát nem mutogatja a médiában, annak pedig kifejezetten örül, hogy nem "klasszikus sztártípus" - nem írnak meg vele kapcsolatban mindent.

Anettet természetesen a TV2 körüli változások is megérintik, de azt mondja, tudja kezelni ezeket:

"Természetes, hogy a cégekben van változás. Nincs olyan hely a világon, ahol ne így lenne. Az nyilván megvisel, ha elvesztem a kollégámat. Mikor kiderült, hogy Kárász Robi elmegy, megsirattam őt is, de itt van most Szebeni Pisti, akivel szintén nagyon szeretek együtt dolgozni. (...) Ha valaminek meg kell történnie, akkor az meg fog történni, és ha az van megírva, hogy ne folytassam, akkor nem tudok tenni ellene. Én nem félek, nem félve élem a mindennapjaimat, hanem úgy vagyok vele, hogy ha változás történik, akkor valami következő szerepet kell betöltenem. Hiszek abban, hogy minden okkal történik, így nem aggódom" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.