Andy Vajna indián törzsfőnökként mókázott

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
TV2 sztárok Andy Vajna DC Comics party Vajna Tímea indián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna indián törzsfőnökként, felesége, Vajna Tímea pedig a DC Comics egyik legismertebb női szuperhőseként, Wonder Womanként feszített.

A filmügyi kormánybiztos mindig benne van egy kis mókázásban, bizonyítja ezt a nemrég készült fotója is, amin Andy nemzeti színű szakállal szurkolt a fociválogatottnak.

Legutóbb pedig Szentivánéj alkalmából indián törzsfőnökként vonult be a TV2 stúdiójába, ahol a csatorna többi munkatársával együtt hajnalig mulattak az év legrövidebb éjszakáján. De nem csak ő, hanem felesége, Vajna Tímea is beöltözött: ő a DC Comics egyik legismertebb női szuperhősévé,

Wonder Womanné változott.

Forrás: Facebook

"A TV2 minden évben Szent Iván éjszakáján más koncep­ciót talál ki, ami szerint be kell öltözni. Idén szuperhős volt a tematika, így az én jelmezem egyértelmű volt. A férjem esetében ettől egy kicsit eltértünk, mivel a kölcsönzőben beleszerettem az indián fejdíszbe, ezért ő végül törzsfőnöknek állt" – mesélte Vajna Tímea.

Forrás: Facebook

Kukkants be Andy Vajna pazar irodájába -Fotó!

Vajna Timi osztotta meg azt a fotót, amin éppen férje pompás új irodájában tett látogatást, a TV2-ben. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.