időjárás-előrejelzés frizura időjárás Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiszünk a szemünknek! A TV2 dögös időjósa megszabadult régi, vörös frizurájától és szőke hajkoronára váltott. Szerintetek jól áll neki?

A 45 évesen is elképesztően csinos Gaál Noémi már új, szőke frizurával jelent meg a TV2 képernyőjén.

Gaál Noémi Forrás: tv2

Persze az időjós az ovális arcának köszönhetően a szerencsések közé tartozik, hiszen neki minden fazon jól áll, színtől függetlenül. Mivel az egykori "vörös démon" 1997-től a TV2 időjárás-jelentője, ezért valószínű, hogy csakúgy, mint minket, a nézőket is váratlanul érhette a változás.

Gaál Noémit nem zavarja, hogy párja 9 évvel fiatalabb nála

Tíz éve alkot egy párt Gaál Noémi időjós és Maloveczky Miklós műsorvezető, és elmondásuk szerint sosem zavarta őket, hogy esetükben a hölgy javára írható a korkülönbség. A teljes cikket itt elolvashatod!
Szexi combok, kerek fenék - A rajongók alulról is megcsodálhatták Rihannáthttp://www.life.hu/sztarok/20160626-a-rajongok-alulrol-is-megcsodalhattak-rihannat.htmlAz énekesnő egy igen merész ötletre bólintott rá, amikor megengedte, hogy a Dublinban adott koncertjét a szerencsésebb rajongók az átlátszó színpad alól nézzék végig. TV + Sztárok--Amíg Ada a napon barnul, mi az irigységtől sárgulunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160626-ada-a-hasat-sutteti-mikozben-agyara-ment-a-nap.htmlPintér Adrienn, alias Ada megőrült, bár a szó legjobb értelmében. A kétgyermekes anyuka élvezi a napsütést, bár Instagram-videója mellett ő maga is beismerte, hogy kissé agyára ment a nap. TV + SztárokOrigoCindy Crawford 14 éves lányát már most elhalmozzák munkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160624-cindy-crawford-14-eves-lanyat-mar-most-elhalmozzak-munkaval.htmlA világhírű modell lánya még csak 14 éves, de már most megvesznek érte a legnagyobb divatházak. Miu Miu, Vogue, Alexander Wang és ez még csak a kezdet... TV + Sztárok--Kylie Jenner dimbes-dombos lankáin jártunk, nézd meg mit találunk!http://www.life.hu/sztarok/20160623-kylie-jenner-egy-szal-furdoruhaban-feszit.htmlA fiatal lány sem tagadhatná, hogy a Kardashian-klán tagja. A 18 éves Kylie az Instagramon mutatta meg csodás alakját a rajongóinak.TV + Sztárok--Taylor Swift mindenkit átvert?http://www.life.hu/sztarok/20160622-taylor-swift-mindenkit-atvert-vagy-megsem.htmlAz énekesnő a napokban kiadott egy közleményt arról, hogy Kanye West nem egyeztette vele előre a Famous című számának botrányos szövegét, ám most újabb dokumentum került elő, ami csúnyán megcáfolja Taylort. TV + Sztárok--Kiss Ramóna: „Elég nagy kihívás elé állítottak"http://www.life.hu/sztarok/20160617-kiss-ramona-nemreg-tert-vissza-amerikabol-de-eleg-nagy-kihivas-ele-allitottak.htmlKiss Ramóna két hónapot töltött Amerikában. A színésznő elsősorban nyelvet tanult egy nemzetközi iskola szervezésében, de sokkal többel tért haza, mint a folyékony angoltudás, ráadásul itthon egy titokzatos lehetőség is várt rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.