Így fejezték ki hálájukat a magyar válogatott tagjai: megható fotók!

Forrás: Facebook/Dibusz Dénes -
magyar válogatott Dibusz Dénes fotó Király Gábor Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szép volt fiúk" - hangzott több ezer ember szájából ez a mondat tegnap, a magyar válogatott hivatalos buliján. A srácok persze nagyon meghatódtak a tömeg láttán. 

Tegnap délután megérkezett Budapestre a magyar fociválogatott. Az Aranycsapatot a repülőtéren vízágyúval fogadták, az ünneplés egészen a Hősök teréig tartott. A válogatott vasárnap este Belgium ellen esett ki az Európa-bajnokságról. A fiúk persze nagyon meghatódtak a rajongók láttán, így gyorsan lőttek is egy szelfit a helyszínen. Dibusz Dénes, a magyar válogatott egyik kapusa egy közös fotóval csekkolt be a helyszínről:

Forrás: Facebook/Dibusz Dénes

Dzsudzsák Balázs a saját Instagram-oldalán köszönte meg a támogatást:

Forrás: Instagram/ Dzsudzsák Balázs

Sőt, még a rajongókra is szakított időt:

Forrás: Instagram/ Dzsudzsák Balázs

Király gyerekkori edzője elárulta, miért hord a kapus szürke mackót

Nincs olyan, aki ne tudná, hogy Király Gábor kapus szürke mackóban lép a pályára. A nadrág története egészen régre nyúlik vissza, amint most megtudhattuk gyerekkori trénerétől, Hegedűs Pétertől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.