Theron és Hudson lennének Leonardo DiCaprio újabb hódításai?

Kate Hudson színész Charlize Theron Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio a napokban két szőkességgel bukkant fel St. Tropez-ban. Nem, nem a színész háreméről van szó, hanem egy jó ügyről: A színész egy környezetvédelmi konferenciára érkezett, és nem mások kísérték el, mint Kate Hudson és Charlize Theron.

A környezetszennyezés ellen szólalt fel Franciaországban Leonardo DiCarpro, aki Kate Hudsonnal és Charlize Theronnal együtt érkezett egy környezetvédelmi konferenciára.

Forrás: NORTHFOTO

Az eseményen egyébként olyan sztárok is megjelentek, mint Cate Blanchett, Marion Cotillard, Penélope Cruz, Robert De Niro, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Tobey Maguire, Edward Norton, Arnold Schwarzenegger és Kevin Spacey.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle

Az elmúlt néhány hónap egyébként rengeteg elismerést hozott Leonardo DiCaprio számára szakmailag, s mint a klímaváltozás egyik fő szószólójaként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.