Cooky mindenkit becsapott?

Forrás: Music FM -
Music Fm TV2 műsorvezető Cooky Rádió 1 Kasza Tibi karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent a hír, hogy Cooky nem csak azért távozott a Music Fm csapatától, mert ezentúl kizárólag a tévézésre szeretne koncentrálni, hanem állítólag egy másik rádióhoz készül a műsorvezető.

Nemrég jelentette be, hogy felhagy a rádiós pályafutásával, és ezentúl a tévés karrierjére koncentrál. Kasza Tibivel kaptak egy közös műsort, ősztől az Ezek megőrültek című produkció műsorvezetői lesznek.

Forrás: Music FM

Felröppentek azonban hírek, miszerint nemcsak ezért távozott Cooky a Music Fm-től, hanem azért, mert egy másik rádióhoz, mégpedig a Rádió1-hez készül a Bors információi szerint. A lapnak sikerült elérnie őt, de Cooky cáfolta ezeket az értesüléseket. “Hallottam én is, hogy beszélnek rólam mindenfélét össze­-vissza.

Már visszajutott a fülembe, hogy a Class Fm-nél fogok felbukkanni, de az is, hogy a Rádió1 mikrofonja mögött. Ez mind badarság,

most a tévézésre szeretnék koncentrálni, egyelőre semmi más nem érdekel" – mondta a francia rádiós. Korábbi főnöke fülébe is eljutott a hír, Kiss Anikó, a Music Fm vezérigazga­tója így reagált az értesülésekre: "Én magam is hallottam a hírt, hogy a Rádió1-nél kezd ősszel. Azért érezném a Music Fm és a hallgatók arcul csapásának, mert amikor Cooky közölte a felmondását, azt hangsúlyozta, hogy ő nem olyan inkorrekt, mint a négy távozó DJ, nem megy a Rádió1-be. Cooky a Music Fm-től minden segítséget megkapott a tévés karrierje építéséhez az elmúlt négy évben. Amikor például a dzsungelben forgatott produkcióban vett részt, közel egy hónapos szabadságra engedtem el, ami lássuk be, ritka egy munkahelyen. A teljes Music Fm-csapat bízik abban, hogy sem a Music Fm vezetését, sem a hallgatókat nem fogja becsapni" - mondta a vezérigazgató.

Bud Spencer legjobb magyar barátja: “Nehéz felfogni, hogy távozott közülünk”http://www.life.hu/sztarok/20160629-bud-spencer-legjobb-magyar-baratja-forgacs-laszlo-megszolalt-nehez-felfogni-hogy-tavozott-kozulunk.htmlA legnagyobb pofonosztó és nevettető 86 éves korában távozott, a szomorú hírről családja tájékoztatta a sajtót és a rajongókat. Itthon mindenkit lesújtott Bud Spencer halála, legjobb magyarországi barátja fel sem fogja, hogy már nincs köztünk. TV + Sztárok--BulváRap: Görög Zita félmeztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-bulvarap-gorog-zita-felmeztelenul-a-life-hu-legfontosabb-hirei-egy-helyen.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + Sztárok--Szomorú félév volt! Sok hírességtől búcsúztunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-iden-meghalt-bud-spencer-prince-david-bowie-aigner-szilard-wels-peter-matyas-andai-gyorgyi-muhammad.htmlBud Spencer, Prince, David Bowie, Aigner Szilárd csak pár név azok közül, akik hirtelen intettek búcsút az élet nevű játéknak. TV + Sztárok--Milyen volt Iszak Eszti első randija? Most megtudhatod! http://www.life.hu/sztarok/20160628-iszak-eszti-meccset-nezett-szerelmevel-az-elso-randin-igy-randizz-teljes-bedobassal.htmlÖnbizalomhiány, a telefon nyomkodása, erőltetett poénok - csak néhány tényező, ami tönkreteheti az első randevút. A VIVA július 1-jén induló műsorának mentora, Iszak Eszti is tapasztalt már hasonlót, de szerencsére nem Dobrády Ákossal, akivel a találkájuk meglepő volt ugyan, de nagyon jól sikerült. TV + Sztárok--Megható! Harry herceg 12 év után ismét átölelhette árva barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-harry-herceg-12-ev-ismet-atolelhette-arva-baratjat.html12 év után Harry Herceg ismét találhozhatott azzal az árvával, akivel még Afrikában barátkozott össze. TV + Sztárok--Izzadtság, és adrenalin - Kiszel Tünde megmutatta, hogyan edz smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-kiszel-tunde-smink-nelkul-edz.htmlIgazi kincsre bukkantunk a művésznő nyilvános Instagram-oldalán. Teljesen odavagyunk! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.