Kis Grófo megszólalt a méltatlan vádaskodásokról

Forrás: Pozsonyi Roland -
fesztivalok2016 Kis Grófo videó VOLT 2016 énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo kétszer is fellép az idei Volt Fesztiválon. Többek közt a fellépőruhájáról és arról is kérdeztük, mikor rukkol elő egy újabb slágerrel. Na meg persze kikerülhetetlen téma volt a korábban felreppent verekedéses ügye.

Nem tudsz ellátogatni a Volt-ra? A Telekom Buddyk segítségével Te is ott lehetsz.

Támogatott tartalom

Megható üzenet Iszak Esztitől: “Köszönöm, hogy megtapasztalhattam, milyen vidám országban élni”http://www.life.hu/sztarok/20160629-iszak-eszti-meghato-uzenetet-kuldott-a-facebook-oldalan-koszonom-hogy-megtapasztalhattam-milyen.htmlA műsorvezető is kifejezte háláját, hiszen a magyar válogatott teljesítménye sok mindent megváltoztatott. Nemcsak hitet, de jókedvet és örömöt is adott az országnak. TV + Sztárok--Hódi Pamela az orrunk előtt romantikázik Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-hodi-pamela-az-orrunk-elott-romantikazik-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián és kedvese is leruccant a Balatonra, hogy ott pihenhessék ki a hét fáradalmait. A páros mindent megtett a tökéletes kikapcsolódás érdekében, és egy intim pillanatot is sikerült megörökíteniük a rajongóik nagy örömére. TV + SztárokOrigoDivatdrukkerek: Nagy Ádám helyett Kiss Ádámnak írnak gratulációthttp://www.life.hu/sztarok/20160629-nagy-adam-helyett-kiss-adamnak-gratulalnak-az-ebn-nyujtott-teljesitmenyeert.htmlA humorista számolt be Facebook-oldalán arról, hogy mennyi gratulációt kap mostanában a válogatottban nyújtott remek teljesítményéért. Igaz, ő nem focizott a csapatban, de Nagy Ádám helyett mégis ő kapja a dicsérő szavakat. TV + SztárokOrigoTápai Szabina romantikától túlcsordult fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-tapai-szabina-sportolo-es-ferje-kucsera-gabor-romantikatol-tulcsordult-fotot-posztolt-a-torokorszagi.htmlKucsera Gábor, családjával egy törökországi luxushotelben nyaral, ahol szerelmes szelfit lőtt feleségével. TV + Sztárok--Szabó Zsófi: „Olyan párom van, aki a maximumot hozza ki belőlem"http://www.life.hu/sztarok/20160627-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-elmeselte-hogy-olyan-parra-lelt-aki-a-maximumot-hozza-ki.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjéről mostanában kevesebbet hallani, így gondoltuk, megkérdezzük tőle, hogyan telik a nyár, készül-e már az esküvőjére, és beindult-e az új vállalkozása? TV + Sztárok--Álom luxuskivitelben, avagy így vakációznak a világsztárok http://www.life.hu/sztarok/20160628-elkepeszto-bikinialakot-villantotta-a-sztarok-nyaralas-kozben.htmlItt a nyár, ezzel együtt pedig a sztárok is elhalmoznak minket jobbnál jobb nyaralós fotókkal. Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Britney Spears, Emily Ratajtowski - csak pár név a kedvenceink közül, akik most ismét visszatértek, hogy megmutassák a dögös fürdőruhájukat, no meg a még szexibb bikinialakjukat! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.