Rogán Cecília: "Feleség, anya és dolgozó nő vagyok"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
vállakozás feleség anya Rogán Cecília celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Katával közös vállalkozásba kezdett Rogán Cecíli. A szépségverseny zsűrijében is helyet foglalt, és egyre több eseményen jelenik meg, de ennek ellenére nem tartja magát celebnek. 

Továbbra is elsősorban családanyának és feleségnek tartja magát Rogán Cecília, de úgy döntött, hogy saját vállalkozásba kezd, hiszen a magyar családok többségében a nők is dolgoznak az anyaság mellett.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Sarka Katával kezdtek közös vállalkozásba, munkájuk alapja a bizalom, ami miatt remekül együtt tudnak működni. Cecília igazi szerepe a verseny után következik, médiaügynöksége a sikeresen szereplő lányokat fogja foglalkoztatni.

Rogán Cecília és Sarka Kata a Story-gálán Forrás: Life.hu

Egyre több rendezvényen jelenik meg, de ettől még nem tartja magát celebnek. “Valóban nem tartom magam celebnek. Természetesen gyakran előfordul, hogy részt veszek egy-egy rendezvényen, akár a férjem oldalán, akár nél­küle, például női eseményeken.

Egyáltalán nem érzem, hogy önálló tényezőként kellene engem bárkinek is számon tartania.

Továbbra is feleség, anya és dolgozó nő vagyok, ahogyan a legtöbb nőtársam az országban” - mondta Rogán Cecília a Borsnak.

Rogán Cecília: "A nagy izmoknál sokkal többet számít a testtartás"

Rogán Cecília az egészséges életmód híve: a sport és az egészséges étkezés a mindennapjainak szerves része. Gyermekei születése előtt versenyszerűen teniszezett, nemrég azonban a fitnesz lett az első számú edzésforma az életében. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
ByeAlex: "Nem tudom, mennyit keresek" http://www.life.hu/sztarok/20160630-byealex-a-zenesztamadasokrol-az-enekes-igy-reagalt-az-ot-ert-vadakra-wolfie.html ByeAlexet rengeteg támadás éri, mióta az X-Faktor mentorának választották. Legutóbb a Punnany-s Wolfie szólt be neki a közösségi oldalán. Többek közt erről is kérdezzük az új mentort. TV + SztárokOrigoBotrány! Feltörték Hódi Pamela autóját, Berki segítséget kért http://www.life.hu/sztarok/20160630-berki-krisztian-a-kozossegi-oldalan-felmillio-forintot-ajanlott-fel-feltortek-a-kocsijukat.htmlA műsorvezető a közösségi oldalán félmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Mint írja, nagyjából egy órája törték fel az Pamela autóját Budapesten. TV + Sztárok--Nem semmi! Adele ezt tette egy rajongójával- videó!http://www.life.hu/sztarok/20160627-adele-lebufizte-egyik-rajongojat-amikor-felhivta-a-szinpadra.htmlAdele közvetlensége eddig sem volt kérdéses, ha rajongóiról van szó, ám a Glatsonbury Fesztiálon olyat tett, amire eddig még nem volt példa.TV + Sztárok--Kanye West új klipje tényleg sztárpornó, vagy csak viasztestek hancúroznak?http://www.life.hu/sztarok/20160630-kanye-west-uj-klipjeben-rihanna-taylor-swift-es-meg-9-vilagszar-levetkozott-vagy-megsem.htmlA világsztárok manapság szó szerint kivetkőztek magukból: például Rihanna mellbimbóit még az is látta, aki nem akarta, de ha mégis a ritka kivételek közé tartozol, akkor Kanye West legújabb klipjében pótolhatod ezt a felejthetetlen élményt! Ám a videót elnézve felmerült egy kérdés: a sztárok ezt tényleg bevállalták, vagy csak viaszbábukról van szó? TV + Sztárok--Eva Longoria csillagot kap a hollywoodi Hírességek Sétányánhttp://www.life.hu/sztarok/20160630-eva-longoria-csillagot-kap-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.htmlA színésznő boldogan újságolta el az Instagramon, hogy csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán. TV + Sztárok--Eva Mendes hatalmas testőre nekiugrott egy magyar rajongónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160630-eva-mendes-hatalmas-testore-nekiugrott-egy-magyar-rajongonak.htmlHa véletlenül összetalálkoznál a sztárcsaláddal, jobb ha azonnal elfelejted a közös fotót. Ők nem olyan barátságosak a rajongókkal, mint Chris Noth. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.