Felháborító! Fenyvesi Zoltán a kerekesszéke miatt került kínos helyzetbe

Forrás: A Company Hungary -
felháborodás BKK Fenyvesi Zoltán utazás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila Tiszta szívvel című filmjének főszereplője a minap rettentő kínos helyzetbe került Budapesten. A fiú Facebookon osztotta meg felháborodását. 

A kerekesszékes srác arról számolt be, hogy hátrányos helyzete miatt egy budapesti sofőr nem engedte felszállni a buszra. "

A Hengermalom úti megállóban a sofőr kiszállt, majd rám nézve azt kérdezte hol a kísérőm én pedig értetlenül néztem rá."

Forrás: A Company Hungary

A fiú a BKK ügyfélszolgálatán jelentette a felháborító esetet. Elkeserítőnek tartja, hogy az utasok közül senki nem segített neki addig, amíg ő nem kérte.

Szörnyű! Üvegszilánkokkal raktak tere egy játszóteret, egy kislány meg is sérült http://www.life.hu/news/20160701-jatszoter-veresen-szaladt-a-kislany-az-edesanyjahoz-uvegszilankokkal-raktak-tele.htmlAmy Smith és kislánya története szinte sokkolta a német közvéleményt. Az édesanya felháborodottan tette közzé a borzalmat, mely a gyermekét érte. NewsOrigoDurván beszóltak a magyar válogatottnak: "Nem hősök Királyék"! http://www.life.hu/news/20160630-vaczi-zoltan-csunyan-beszolt-a-magyar-valogatott-tagjainak-szerinte-tulzas-a-felhajtas.htmlVáczi Zoltán, korábbi válogatott focista csúnyán beszólt a magyar válogatott tagjainak. Szerinte még most is kint lennénk az Eb-n, ha a portugálok ellen vereségre játszunk, és elkerüljük a csoportelsőséget. News--Kiss Daniella lassan átadja koronájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160630-a-miss-world-hungary-tavalyi-gyoztese-kiss-daniella-elarulta-kik-a-favoritjai-az-idei-lanyok-kozul.htmlA Miss World Hungary tavalyi győztese, Kiss Daniella elárulta, kik a favoritjai az idei lányok közül. Azt is megtudtuk, hogyan élte meg az elmúlt évet és hogy mire figyelmeztetné az idei jelölteket. TV + Sztárok--Elhunyt Elvis Presley gitárosa, Scotty Moorehttp://www.life.hu/news/20160630-84-evesen-otthonaban-hunyt-el-elvis-presley-gitarosa-scotty-moore.html84 évesen halt meg a gitárlegenda, aki nagy hatással volt az egész zenei generációra. News--Halálos késelés történhetett Zuglóban (18+)http://www.life.hu/news/20160629-halalos-keseles-zugloban.htmlEgy holttestet találtak Zuglóban szerdán, a reggeli órákban. A férfi valószínűleg egy késelés áldozata lett. NewsThinkstockDöbbenet! Életfogytiglant kapott ittas vezetésért egy férfi http://www.life.hu/news/20160629-ittas-vezetesert-kell-elete-vegeig-bortonbe-maradnia-egy-ferfinek-56-eves-donald-middleton.htmlAz 56 éves Donald Middleton valószínűleg élete legnagyobb hibáját követte el, amikor ittasan a volán mögé ült. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.