Ő a legjobban kereső nő Hollywoodban: elképesztő összegek!

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
színésznő Scarlett Johansson pénz kereset sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy weboldal szerint a sztár 3,3 milliárd amerikai dollárt keresett az elmúlt években. A dögös híresség még a férfiakat is lenyomta. 

A Box Office Mojo nevű, filmes bevételekre szakosodott weboldal cikke alapján a legtöbb pénzt termelő színésze közül kilenc férfi, és csak egy nő. Az egyetlen hölgy "versenyző" pedig nem más, mint Scarlett Johansson.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A sztár eddig 31 filmben játszott, mellyel összesen 3,3 milliárd dollárt keresett az észak-amerikai mozikban. A második említésre méltó hölgy a listán Cameron Diaz, aki a 19. helyen áll 3 milliárd dollárral.

Itt meg is nézheted a teljes listát:

Forrás: Box Office Mojo

Rubint Réka úgy érzi, egyáltalán nem viselkedett botrányosanhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-rubint-reka-reagalt-az-ot-ert-vadakra-szerinte-nem-volt-botranyos-a-viselkedese-video.htmlEgy napilap szerint Rubint Réka botrányosan viselkedett egy luxushotelben, mert ruhástul ugrott a medencébe. Az édesanya elárulta, Törökországban 260 emberrel együtt is megtette ezt, és valószínűleg a jövőben is lesz majd ilyenre példa. TV + Sztárok--Kucsera Gábor szőrösen szereti, avagy ebben a videóban tényleg a méret a lényeg!http://www.life.hu/sztarok/20160701-kucsera-gabor-szorosen-szereti.htmlAz Édes Élet sztárjai a legújabb videóban ismét megleptek minket! Van itt minden: méretes szuszpenzor, félmeztelen Kucsera Gábor, és egy jókedvű Bárdosi Sanyi, aki ellátta a kajakozót a jobbnál jobb tanácsokkal, mint például azzal, hogyan használja a borotvát odalent is... TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Nem biztos, hogy jó, ha egy nő humoros"http://www.life.hu/sztarok/20160630-hajdu-peter-a-miss-world-hungaryrol.htmlHajdú Péter a Life.hu riporterének arról beszélt, a szépségverseny megrendezése mennyi munkával jár neki és Katának. Elárulta azt is, hogy a tavalyihoz képest milyen az idei "felhozatal". Péter szerint megvan az oka, hogy miért hasonlítanak egymáshoz a szépségverseny indulói. Hogy mi ez? Az alábi videóból megtudhatod. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator életveszélyes kalandra vállalkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-cinthya-dictator-varga-viktor-szerelme-eletveszelyes-kalandra-vallalkozott-a-hungaroringen.htmlVarga Viktor örök szerelme, a Hungaroringen pattant egy brutál gyors kocsiba és mutatta meg milyen, amikor igazán beindul. TV + Sztárok--Kanye West új klipje tényleg sztárpornó, vagy csak viasztestek hancúroznak?http://www.life.hu/sztarok/20160630-kanye-west-uj-klipjeben-rihanna-taylor-swift-es-meg-9-vilagszar-levetkozott-vagy-megsem.htmlA világsztárok manapság szó szerint kivetkőztek magukból: például Rihanna mellbimbóit még az is látta, aki nem akarta, de ha mégis a ritka kivételek közé tartozol, akkor Kanye West legújabb klipjében pótolhatod ezt a felejthetetlen élményt! Ám a videót elnézve felmerült egy kérdés: a sztárok ezt tényleg bevállalták, vagy csak viaszbábukról van szó? TV + Sztárok--Kiderült: bejelentették, mikortól lehetsz újra függője a Szívek Szállodájánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-lauren-graham-bejelentette-mikortol-lehet-elerni-a-regi-es-az-uj-szivek-szallodaja-reszeket.htmlLauren Graham vagyis a Lorelai Gilmore-t alakító színésznő tett boldoggá mindenkit a nyilatkozatával. Hamarosan újra ráfügghetsz a sokat beszélő anya-lánya párosra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.