Istenes Bence Majka Nádai Anikó sztárgyermek Hargitai Bea cuki Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka, Istenes Bence, Pirner Alma, Nádai Anikó, Hargitai Bea kisfia vagy Berki Krisztián kislánya a kedvenced? Most eldöntheted!

Pár napja Istenes Bence és Csobot Adél megmutatta kisfiát, Nátánt, mi pedig olvadoztunk a gyönyörűségtől. A bájos kis család sugárzik a boldogságtól, látszik, hogy hatalmas a harmónia. Azt azonban egyelőre nem sikerült eldöntenünk, a kisfiú kire ütött.

Forrás: Best Magazin

Majka második kisfiát, Olivért még nem mutatta meg a rajongóknak, de ha első kisfiára, Mariánra hasonlít, akkor biztos, hogy érte is megdobban majd a szívünk. Marian igazi rosszaság, akinek csínytevéseiről édesapja sűrűn oszt meg fotókat, videókat. Kétségkívül nekünk ő az egyik kedvencünk.

Forrás: Instagram/majesz187

Pirner Alma az egyik legszexibb anyuka, aki a kis Alennel sűrűn szelfizget, így gyakran bepillantást nyerhetünk az anya-fia páros hétköznapjaiba. Sőt van úgy, hogy Alma praktikusan kisfiával edzett, aki remek súlyzónak bizonyult, és még élvezi is a játékos együttlétet.

Forrás: Facebook/Alma Pirner

Nádai Anikó a kisfiát, Patrikot a Farmra is magával vitte a több hétig tartó munkára. A kisfiú öt bébiszittert fogyasztott el ebben az időszakban, mert nehezen viselte, hogy édesanyja nem volt vele minden pillanatban. A kis lurkó a nyári időszakban megnyugodhat, mert sok időt tölthet kettesben Anikóval.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Hargitai Bea nagyon következetes és szigorú édesanyja kisfiának, Jasonnek. Az egykori playmate kijelentette, több gyermeket nem akar, mert hatalmas meló és felelősség édesanyának lenni.

Berki Krisztián kislánya, Nati igazi sztárcsemete, akiről cukibbnál cukibb fotókat lelhetünk szülei közösségi oldalain. A csibész gyermeket imádja édesapja, a sztármacsó, és biztosak vagyunk benne, hogy ő az egyetlen nő, aki egy perc alatt kenyérre keni Krisztiánt.

Forrás: Facebook/Berki Natasa Zselyke

Döntsd el, ki a legcukibb sztárcsemete!

A szexi celeb kismamák éve van - Döntsd el, ki a legdögösebb pocakos!http://www.life.hu/sztarok/20160629-a-szexi-celebkismamak-eve-van-liptai-claudia-csobot-adel-janicsak-veca-peter-szabo-szilvi-baby-gabi.html2016 a sztárbabák éve, hiszen a gólya sűrűn látogatta vagy látogatja majd a sztárotthonokat. Vajon kinek áll jobban a kismamapocak, Liptai Claudiának vagy Csobot Adélnak? TV + Sztárok--Tatár Csilla: "Nem vagyok szépségkirálynő alkat"http://www.life.hu/sztarok/20160630-tatar-csilla-a-kozteve-magyarorszag-szepe-musor-musorvezetoje-nem-indulna-szepsegversenyen.htmlA Magyarország szépe szépségkirálynő-választás műsorvezetőjét arról faggattam, ő valaha elgondolkodott-e azon, hogy megmérettesse a szépségét. TV + SztárokOrigoDukai Babett: „Csak a nevünk azonos Reginával"http://www.life.hu/sztarok/20160630-dukai-babett-a-magyarorszag-szepe-indulojanak-neve-a-kabalaja.htmlA Magyarország szépe verseny egyik szépségkirálynő jelöltjének nevére azonnal felfigyeltünk, hiszen a modellszakmában már van egy Dukai, aki sokra vitte. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi: „Olyan párom van, aki a maximumot hozza ki belőlem"http://www.life.hu/sztarok/20160627-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-elmeselte-hogy-olyan-parra-lelt-aki-a-maximumot-hozza-ki.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjéről mostanában kevesebbet hallani, így gondoltuk, megkérdezzük tőle, hogyan telik a nyár, készül-e már az esküvőjére, és beindult-e az új vállalkozása? TV + Sztárok--Kiss Ramóna és Nádai Anikó új lakótársakat kaptak?http://www.life.hu/sztarok/20160704-kiss-ramona-es-nadai-aniko-allatokat-talaltak-a-kertjukben-megmentettek-oket.htmlÁllatmentőnek állt Kiss Ramóna és Nádai Anikó. Persze csak egy hétvégére kóstoltak bele új szerepükbe, annak köszönhetően, hogy mindkettejüknél váratlan és aprócska látogatók jártak.TV + SztárokOrigoWOW! Palvi Barbival szelfizett az Origó újságírójahttp://www.life.hu/sztarok/20160702-palvi-barbival-szelfizett-az-origo-ujsagiroja.htmlAz Origó újságírója a Volt Fesztiválon akadt össze a szupermodellel, a találkozást pedig dokumentálta is. Naná, ki tenne másként? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.