Galambos Lajos állítja: olyanok támadták meg, akiket korábban anyagilag támogatott

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
támogatás Galambos Lajos rendőrség birtok Lagzi Lajcsi bántalmazás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemásztak a mulatós zenész birtokára, kinyitották a tó zsilipét és abban pancsoltak a fiatalok. A gyerekek hozzátartozói szerint Lajcsiék bántalmazták őket, a zenész szerint viszont őt ütötték meg, és őt érte nagyon nagy kár.

Néhány napja három kamasz mászott be Lajcsi birtokára, hogy a nagy melegben a tóban hűsöljenek. Megnyitották a zsilipet, és a kiáramló vízben pancsoltak. Lajcsi azonban észrevette a rongálást. Az egyik gyerek hozzátartozója szerint viszont nem a bűnös fiatalokat érte sérelem.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Ott volt három magyar és három roma gyerek. A romák elszaladtak, pedig ők másztak be a zsiliphez“ - mondta a hozzátartozó a Blikknek, aki szintén a helyszínen volt. Hozzátette, számonkérték Lajcsit, hogy miért tartóztatta vissza a gyerekeket, de nem bántalmazták a mulatóst. A rendőrségen személyi szabadság megsértése miatt is feljelentést tettek. Lajcsi azonban nem így emlékszik a történtekre. “A szememben nincsenek roma meg nem roma gyerekek.

Az a három fiú, akit tetten értünk, minden bizonnyal az elkövető volt.

Hiába is próbálják meg másokra kenni a dolgot, de ezt majd a rendőrség fogja kideríteni” - mondta Lajcsi, aki azért is szomorú annyira a történtek miatt, mert állítása szerint korábban ő segítette anyagilag elkövetőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.