környezetvédelem jótékonykodás Leonardo DiCaprio sztár klímaváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész hétről-hétre szőke bombázók társaságában tűnik fel, ám mégsem a párduc testű lányok a legnagyobb szerelmei. Leo ugyanis szívügyének tartja a környezetvédelmet, amire nem győzi nap mint nap felhívni követői figyelmét is.

Leonardo DiCaprio őszinte szerelembe esett bolygónkkal. A hollywoodi nagyágyú igazán nemes célra használja közösségi oldalait: nem az ebédjéről vagy nyaralásáról tesz fel fotókat, hanem a globális felmelegedés jeleit,

az emberi pusztítás nyomait mutatja be nyolc és félmillió követőjének

Legutóbb a grönlandi gleccserek olvadására hívta fel a figyelmet, előtte az orkák veszélyeztetettségéről írt. Tavasszal arról posztolt, hogy áprilisban és májusban globális szinten folytatódott az átlaghőmérséklet emelkedése. De az állatvédelemre is rendszeren áldoz időt és energiát.

Forrás: instagram/leonardodicaprio

A jelek szerint tehát nemcsak kampányfogás volt részéről az idei Oscar-díjátadón elmondott szenvedélyes beszéde, melyben a klímaváltozásra hívta fel a figyelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.