Terence Hill megható beszéddel búcsúztatta Bud Spencert

temetés Bud Spencer szertartás Terence Hill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terence Hill is végső búcsút vett bunyóstársától, egyben legjobb barátjától, a 86 évesen elhunyt Bud Spencertől. Az olasz színész temetését múlt csütörtökön Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában tartották, ahol Terence Hill egy szívszorító beszédben idézte fel legszebb pillanataikat.

A 77 éves Terence Hill, azaz Mario Girotti, aki 16 filmvígjátékban szerepelt Bud Spencerrel karöltve, az elsők között érkezett az olasz filmszínész temetésére.

Terence Hill és Bud Spencer Forrás: Origo

“Már tudom, mit fog mondani, ha egyszer újra találkozunk: de hát mi sosem veszekedtünk!” – nevetett a színész, Mario Girotti, aki egy szívszorító beszéddel búcsúztatta barátját. A megható pillanatokról felvétel is készült:

A búcsúztatáson egyébként több híresség is tiszteletét tette, többek között Dario Argento és Enrico Vanzina filmrendező, valamint Claudio Lotito, a Lazio futballklub elnöke is.

Terence Hill, azaz Mario Girotti Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A "Művészek templomának" papja, Walter Insero is kedves szavakkal búcsúzott a színésztől, és elmondta, hogy "Piedone" valójában csak akkor jött dühbe, amikor igazságtalanságot, erőszakot, túlkapást látott a gyengébbekkel, kicsikkel vagy nőkkel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.