Carlo Pedersoli szexi fiatal fiú Bud Spencer vízilabda pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szájtátva néztük a nemrég elhunyt színész fiatalkori képeit, a bozontos szakáll és a pluszkilók nélkül igazi szexisten volt, amikor még a vízilabdásként brillírozott.

Bud Spencer június 28-án hagyott el minket. Ő volt hazánk egyik ikonja, hiszen generációk nőttek fel a nagy ökölcsapásairól híres színész filmjein. A hatalmas szakálláról, és nagy termetéről ismert Bud, fiatal korában úgy nézett ki, mint egy hollywoodi szívtipró.

Forrás: Facebook/Bud Spencer

Amikor a színész, még vízilabdásként ért el sikereket, biztos, hogy odavoltak érte a csajok. Később pedig mackós, nagy termete miatt bújtunk volna hozzá oda a simire.

Forrás: Facebook/Bud Spencer

Tőlük búcsúztunk idén

Bud Spencer, Prince, David Bowie, Aigner Szilárd csak pár név azok közül, akik hirtelen intettek búcsút az élet nevű játéknak – a Life.hu cikkében összefoglaltuk a szomorú fél évet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.