Megvillantották humorérzéküket a Magyarország Szépe versenyzői!

Forrás: Magyarország szépe -
Magyarország Szépe verseny humorérzék humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő-jelölteknek nincs könnyű dolguk, hiszen különböző alversenyeken kell bizonyítanuk rátermettségüket. A Miss Talent nevű megmértettésen leptük meg őket, és kiderítettük, van-e humorérzékük.

A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté szóra bírta a szépségkirálynő-jelölteket a Miss Talent alversenyen, ahol kreativitásukat és rejtett tehetségüket kellett bemutatniuk. Máté azonban inkább a lányok humorérzékére volt kíváncsi. Nézd meg, hogyan vizsgáztak ebből a versenyzők.

Szabó Kimmel Tamás: „Októberben veszek levegőt legközelebb"http://www.life.hu/sztarok/20160707-szabo-kimmel-tamas-szinesznek-nem-sok-ideje-jut-pihenesre-a-nyaron-es-oktoberig-folyamatosan.htmlA színész előtt sűrű nyári hónapok állnak, így nem sok ideje jut majd pihenni. A Life.hu-nak terveiről és a rá váró munkákról mesélt. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea: "Rövid időn belül visszatérek a képernyőre"http://www.life.hu/sztarok/20160708-varkonyi-andrea-rovid-idon-belul-visszater-a-kepernyore.htmlA közelmúltban Várkonyi Andrea leváltásáról és utódjáról is sokat olvashattunk. Állítólag a műsorvezető nagyon kiborult attól, hogy távoznia kellett és hogy helyét Marsi Anikó vette át. A volt híradós őszintén beszélt terveiről és érzéseiről a Best Magazinnak. TV + Sztárok--Mariah Carey nagyon becsípett a fellépésén - A DJ-vel is flörtölthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-mariah-carey-nagyon-berugott-a-fellepesen.htmlA 47 éves Mariah Carey egy menő DJ-vel lépett fel, ám egy kicsit többet ivott a kelletténél: flörtölt a lemezlovassal, ajánlatokat tett neki, és folyamatosan ölelgette. Vajon mit szólt ehhez a vőlegénye, James Packer? TV + Sztárok--A szexi focista megvédte férjét: “Nyugi, Zaza mindig beteszi”http://www.life.hu/sztarok/20160708-simone-zaza-modell-baratnoje-chiara-biasit-visszaszolt-a-trolloknak-nyugi-zaza-mindig-beteszi.htmlKeményen visszaszólt a trolloknak Simone Zaza modell barátnője. Az Eb legemlékezetesebb, kihagyott tizenegyesét produkáló játékos kedvese megvédte férjét. TV + Sztárok--Király Viktor új szenvedélyének hódol -edzeni kedett a sármos énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20160708-kiraly-viktor-uj-szenvedelyenek-hodol-edzeni-kezdett-es-jol-kigyurta.htmlKirály Viktor a tengerpart helyett az edzőteremben izzad. Hogy az itthoni és amerikai koncertjein is a legjobb formáját tudja nyújtani, nyáron sem hagyja ki a mozgást. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHajdú Péter épségére a fesztiválon is testőr vigyázhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-hajdu-peter-a-balaton-sound-fesztivalon-testorrel-bulizott.htmlSemmilyen atrocitás nem érheti a műsorvezetőt, ugyanis mindenhova egy testőr kíséri a Balaton Soundon hajdú Pétert, nehogy baja essen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.