George Clooney felesége kiakasztotta a cikiségmérőt

Forrás: Northfoto -
házasság feleség George Clooney színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney feleségének szépsége mindenkit elvarázsolt, épp ezért sokan nem is gondolták volna, hogy szörnyeteggé is változhat. Pedig megtörtént: Amal ugyanis felháborítóan viselkedett egy étteremben.

"52 évesen megtaláltam életem szerelmét és a boldogságom minden képzeletet felülmúl" -nyilatkozta az Esquire magazinnak Clooney. A sármos színész azt is hozzátette, egy korábbi kapcsolata sem volt fogható ehhez. Ám ebben a legutóbbi eset után kicsit kételkedünk.

George Clooney és Amal Clooney Forrás: Northfoto

George és felesége, Amal ugyanis egy méregdrága luxusétterembe ültek be, azonban a hely vezetője szerint a sztárügyvédnő

felháborító dolgokat művelt.

Forrás: AFP/ANDREAS SOLARO/Andreas Solaro

„Amal nemcsak hogy udvariatlan volt, de még arra is rávette a férjét, hogy csak nagyon kevés borravalót adjon a pincéreknek" - mesélte a National Enquirernek, majd azt is hozzátette, hogy Amal annyira goromba volt, hogy az ott dolgozók alig merték megközelíteni a páros asztalát.

Villantás és bukdácsolás: Amal Clooney nem volt a legjobb formájában

George Clooney ügyvéd felesége gyönyörű, ám nem túl praktikus ruhát választott a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére, és jól meg is járta vele. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.