Barátok közt Kiss Ramóna Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna a Balatonon pihenget, és formás virgácsokat villantott Facebook-oldalán.

A Barátok közt dögös színésznője, aki legutóbb bikiniben mutatta meg csodás alakját, most a tihanyi révről csekkolt be. Talán ő is a Balaton Soundra igyekszik? Mert celebtársai már ott vannak:

Nehézbombázók! Kiss Ramóna és Tücsi bikiniben: Forró fotó!http://www.life.hu/intim/20160628-kiss-ramona-es-aryee-claudia-tucsi-bikiniben-feszitenek.htmlAzt hittük, hogy ez is csak egy átalgos keddi nap lesz, majd pedig a két dögös díva közös fürdőruhás fotót posztolt. Végünk!IntimOrigoKiss Ramóna közszemlére tette bájaithttp://www.life.hu/intim/20160412-kiss-ramona-facebook-oldalan-osztott-meg-fotot-miamiban-toltott-napjairol-fekete-topban-es-forro.htmlA Barátok közt sztárja ugyan már hazatért a tengerentúlról, de még most is előszeretettel osztja meg kinti élményeit. Megmutatta, milyen kis semmi öltözékben flangált Miamiban. Intim--Kiss Ramóna és Nádai Anikó új lakótársakat kaptak?http://www.life.hu/sztarok/20160704-kiss-ramona-es-nadai-aniko-allatokat-talaltak-a-kertjukben-megmentettek-oket.htmlÁllatmentőnek állt Kiss Ramóna és Nádai Anikó. Persze csak egy hétvégére kóstoltak bele új szerepükbe, annak köszönhetően, hogy mindkettejüknél váratlan és aprócska látogatók jártak. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna iszonyú dögös: kivágott ruhában hódít a színésznő! http://www.life.hu/trend/20160706-kiss-ramona-kivagott-ruha-a-szinesznonek-nagyon-jol-allnak-az-ilyen-fazonu-darabok.htmlIgazán szemrevaló ruhát öltött magára a Barátok közt sztárja. A járókelőknek biztosan leesett az álluk a sztár láttán. TrendOrigoLeküzdötte félelmét Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20160628-kiss-ramona-es-nagy-alexandra-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjai-kulonos-labapolason-estek-at.htmlVíz alá merült Kiss Ramóna és Nagy Alexandra. Arcpakolások, sminkpraktikák, szauna - számtalan szépségtrükkel tartják magukat formában a fiatal színésznők, a lábápolásra pedig különösen nagy hangsúlyt fektetnek. Trend--Kiss Ramóna: „Elég nagy kihívás elé állítottak"http://www.life.hu/sztarok/20160617-kiss-ramona-nemreg-tert-vissza-amerikabol-de-eleg-nagy-kihivas-ele-allitottak.htmlKiss Ramóna két hónapot töltött Amerikában. A színésznő elsősorban nyelvet tanult egy nemzetközi iskola szervezésében, de sokkal többel tért haza, mint a folyékony angoltudás, ráadásul itthon egy titokzatos lehetőség is várt rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.