32 éves lett az RTL Klub sztárja: Som-Balogh Edina ünnepel

Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina -
Som-Balogh Edina Barátok közt RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori sztárja már túl van a harmadik X-en, de egyáltalán nem látszik rajta! Egyre gyönyörűbb a színésznő.

Som-Balog Edina pályafutása 2003-ban kezdődött, amikor megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. Egy évvel később kapott szerepet a Barátok köztben, Nádor Kinga figuráját formálta meg több mint egy évtizedig. Ma már csak néha-néha láthatjuk a sorozatban, de nem tűnt el teljesen.

Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina

Négy évvel ezelőtt ment férjhez, Som Krisztiánhoz zeneszerzőhöz és valamivel több mint 3 évvel ezelőtt született meg kisfiuk, Noel, aki bearanyozza az életüket. Mostanában Edina a Life.hu oldalán osztogat szépségtippeket, és praktikusabbnál praktikusabb tanácsokat!

Som-Balogh Edina: „Mintha egy súly került volna le a vállamról”

A Barátok közt egykori sztárja örömmel fogadta a meghívást a jógaórára, ahol kemény kihívás elé állítottuk, de neki nem okoztak gondot a legnehezebb ászanák sem. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.