Döntöttek a Life.hu olvasói! Ők a legszexibb magyar sztárcsapat

Forrás: Marton Szilvia/Origo -
Hungary's Got Talent szexi Sugár Berci Józan László Istenes Bence Hot Men Dance jóga Apáti Bence RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és a tökéletes testű Apáti Bence is alul maradt- úgy tűnik a csajok a Hot Men Dance vetkőző izompacsirtáira esküsznek.

A Life.hu olvasóit, arra kértük, hogy szavazzanak, melyik sztárnak állt jobban a jógaóra. A voksaitokat Istenes Bencére, Józan Lászlóra, a Hot Men Dance tagjaira, Sugár Bercire és Apáti Bencére adhattátok le.

Forrás: Life.hu

A showtáncos fiúcsapattal, még a tökéletes testű balett-táncos, Apáti Bence és a kockahasáról híres, Józan László sem tudott versenyre kelni, magas főlénnyel győztek. IDE KATTINTVA megnézheted, hogyan teljesített a Hot Men Dance a jógaórán.

Forrás: Marton Szilvia/Origo

Ők voltak még versenyben

Istenes Bence volt az első, aki vállalkozott arra, hogy velünk jógázzon. A műsorvezető élete első gyakorlásán remekül teljesítette a feladatokat. Józan Lászlónak, a Barátok közt sztárjának kockahasáért odavagyunk, így egyértelmű volt, hogy jógára invitáljuk. Sugár Berci embert próbáló jógaóráján jól elfáradtunk. Apáti Bence, az Operaház magántáncosa még sosem próbálta a jógát, de az ország egyik legprofibb balett-táncosának meg sem kottyantak a csavaros ászanák.
Vicces jógapercek Bebével – jógaórára vittük az énekesthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-bebet-abebe-daniel-enekest-jogaorara-vittuk.htmlA mosolygós énekest, aki nemrég drasztikus fogyókúrán esett át, jógaórára invitáltuk, ahol többet nevettünk, mint izzadtunk. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoDukai Regina: „Jóga közben tudok teljesen kikapcsolni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-dukai-regina-modellt-jogaorara-vittuk-mivel-o-mar-gyakorlott-jogazo-a-nehezebb-aszanakat-is-ugyesen.htmlA modellt régóta szerettem volna elcsalni a jógaórámra, amikor igent mondott, tudtam, ez egy igazán csajos gyakorlás lesz. Ez Zsír!--Jógaórával leptük meg Iszak Esztithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-iszak-esztit-a-viva-tv-musorvezetojet-gerincjoga-orara-vittuk.htmlA gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehatja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne. Ez Zsír!--Molnár Anikót jógaórára vittükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-molnar-anikot-az-egykori-nagy-ot-jogaorara-vittuk-es-megdolgoztattuk-az-izmait.htmlAz egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoPáros jógára vittük a legszexibb magyar sztárpárt, Müller Attilát és Larion Zoéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151209-larion-zoe-modellt-es-muller-attila-musorvezetot-paros-jogara-vittuk-es-szexi-fotokat-keszitettunk-a.htmlMüller Attila és gyönyörű barátnője, Larion Zoé szuper párost alkotnak, ez pedig egy jógaórán vagy tovább mélyül, vagy a felszínre törhetnek az ellentétek. Nos, náluk abszolút a harmónia és az összetartozás erősödött. Ez Zsír!OrigoKatus Attila megmutatta, milyen csuda hajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160615-katus-attila-fitnesz-edzo-egy-jogaoran-megmutatta-milyen-hajlekony.htmlAz ismert fitneszedző számtalan sportágban jártas, ezért azonnal igent mondott, amikor meginvitáltam egy jógaórámra. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.