Tragédia! Szörnyű emlék árnyékolja be a Barátok közt sztárjának életét

Forrás: RTL Klub -
halál Hajnal János Barátok közt tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajnal János még gyerekként veszítette el a nővérét. A sztárt a mai napig megviseli, hogy pont a születésnapján helyezték örök nyugalomra a testvérét. 

Amikor a Barátok Közt Kristófja megszületett, a szülei már csaknem 40 évesek voltak, míg bátyja 17 éves, nővére pedig 15 éves. A szülei nem is számítottak új gyerekre, így a fiatal színész igazi meglepetés volt a családja számára - írja a Best Magazin.

Forrás: RTL Klub

A sztár nővére 22 éves korában mondta ki a boldogító igent, majd a születésnapján motorozás közben tolatott ki eléjük valaki. A lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy egy hónapig kómában volt, majd meg is halt. A temetésre János nyolcadik születésnapján került sor, mely a mai napig megviseli a színészt. Bár János szeretettel gondol a testvérére, ma már beleszeretett a motozozásba, így ő is szívesen ül a kétkerekű járműre.

Sztárfellépők a Magyarország szépe választásonhttp://www.life.hu/sztarok/20160715-sztarfellepok-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-2016-valasztason-kiraly-viktor-hooligans.htmlVasárnap kiderül, ki lesz Miss World Hungary 2016, a showműsorban Király Viktor különleges meglepetéssel készül. TV + Sztárok--Cuki fotón a szerelmespár- Így csiklandozza Giannit Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20160714-giannit-etteremtulajdonos-kedvesevel-debreczeni-zita-modellel-vicces-fotokat-lott-a-nyaralason.htmlA pár nagyon vicces fotóval lepte meg rajongóit, úgy tűnik, nyaralás közben szeretnek kreatív ötleteket kitalálni a szerelmesek. TV + SztárokOrigoNem hiszed el, mennyit keres Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160714-dzsudzsak-balazs-rengeteg-penzt-keres-az-evi-fizetese-535-millio-forint.htmlA focisták egy év alatt sokkal többet keresnek, mint egy átlagos ember egész életében. A magyar labdarúgók közül Dzsudzsák Balázs az, aki a legtöbb pénzt teszi zsebre. TV + Sztárok--Ada elmesélte a legszebb élményét a Balaton Soundrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-ada-elmeselte-a-legpikansabb-elmenyet-a-balaton-soundrol.htmlA szépséges műsorvezető kamaszkora óta imádja a Balatont, ráadásul azt is elárulta, mi az, amire a legszívesebben emlékszik vissza. TV + SztárokOrigoKis híján nyilvános szexbe fulladt Gerard Butler és barátnője fürdőzésehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-gerard-buler-fulig-szerelmes-izzott-koztuk-a-levego-egy-medences-furdozes-kozepette.htmlMég a sokat látottak is zavarba jönnek egy kicsit Gerard Butler és barátnője szenvedélyes fotóit nézegetve. A páros körül szinte forrt a víz a medencében. TV + Sztárok--Anyagi gondokkal küzd az egykori Mirigyes, Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20160712-anyagi-gondokkal-kuzd-az-egykori-mirigyes-ambrus-zoltan.htmlA válása és 11 évvel ezelőtti balesete óta még mindig nem tudott lábra állni az egykori Mirigyes, aki jelenleg alkalmi munkákból tartja el magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.