Elképesztő összeg! Ennyiért lép fel a Szigeten Rihanna

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
Sziget Fesztivál Sziget Fesztivál 2016 koncert Rihanna fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna a Sziget Fesztovál 0. napján lép fel, a jegyek pedig már régen elfogytak a koncerte. Most azt is kiderül, mennyiért vállalta a budapesti fellépést.

A Blikk információja szerint a fellépés olyan komoly technikát igényel, hogy egy nappal korábban el kell kezdeni a munkálatokat. Az énekesnőt luxuskonténer-komplexum várja a backstage-ben. A konténerek teljesen sterilek, por-és pollenszűrős légkondival felszereltek, a berendezésük pedig olyan, mint egy 5 csillagos szállodáé. Rihannának a sok átöltözéshez hatalmas öltözőre is szüksége van, ennek megfelelően pedig a személyzet is sokfős.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Gondolhatjuk, hogy ez a rengeteg dolog nem olcsó. Rihannának a fellépéséért 1 millió dollár, azaz 285 millió forint üti a markát.

Rihanna kiborult - Ő is Nizzában tartózkodott a terrortámadások idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20160715-rihanna-teljesen-maga-alatt-van-ott-volt-nizzaban-a-sztar-lefujta-a-koncertjet.htmlMi ez a ruha, Rihanna?http://www.life.hu/trend/20160706-rihanna-nagyon-extra-ruhat-vett-fel-svedorszagban.htmlNem hisszük el! Rihanna lemondta a koncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-rihanna-lemondta-a-kolumbiai-zenei-fesztivalon-valo-fellepeset.htmlEl sem hiszed, kivel randizgat Rihanna: újabb szerelem? http://www.life.hu/intim/20160629-rihanna-es-drake-ujra-egyutt-randizason-kaptak-a-ket-vilagsztart-enekes.htmlHoppá! Kanye West új klipjében Rihanna, Taylor Swift és még 9 világszár levetkőzött (18+)http://www.life.hu/intim/20160626--kanye-west-uj-klipje-olyan-mint-egy-porno-csak-hiressegekkel.htmlBikini, koktél és merész pózok: így élvezi a nyarat Rihannahttp://www.life.hu/trend/20160607-rihanna-enekesno-nagyon-mereszen-pozol-bikiniben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.