Molnár Anikónak elvágták a torkát? - Csak erős idegzetűeknek!

Facebook Molnár Anikó smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó, akinek mint ismeretes, halott barátnője pakolja tele kavicsokkal a házát, durva képeket posztolt közösségi oldalára.

Korábban megosztott egy 40 éves fotót, amelyen egynapos babaként fekszik az anyukája karjaiban, most azonban egy egészen más hangulatú képet tett közzé. Molnár Anikó nyilvános Facebook-oldalán mutatta meg, milyen, ha elvágják a torkát, és sav ömlik a karjára:

Csodás szelfit lőtt Király Linda: Igazán dögös!http://www.life.hu/sztarok/20160717-kiraly-linda-enekesno-csodas-szelfit-keszitett.htmlKirály Linda, aki mint ismeretes, összekötötte a kellemest a hasznossal, vagyis Amerikában nyaral és dolgozik, szuper fotót készített magáról. TV + SztárokOrigoBájos gyermekkori fotót posztolt magáról Tücsi: Így festett babaként!http://www.life.hu/sztarok/20160717-aryee-claudia-dedei-aza-tucsi-bajos-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol.htmlTücsitől az utóbbi időben leginkább dekoltázsfotókat kaptunk: például a szépséges műsorvezető kitette a cicit a Soundon is. Most azonban egy egészen más hangulatú képet tett közzé. TV + SztárokOrigoIstenes Bence örül mint majom a farkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160716-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-orul-mint-majom-a-farkanak.htmlA műsorvezető, aki legutóbb videón mutatta meg tündéri kisfiát, igazán örömteli hírt közölt közösségi oldalán. TV + Sztárok--Szuperautóval jutalmazta magát C. Ronaldo az EB-győzelemérthttp://www.life.hu/sztarok/20160716-bugatti-veyronnal-jutalmazta-magat-cristiano-ronaldo-az-eb-gyozelemert.htmlA portugálok szuperfocistájának nem is járthat más, mint egy szuperautó. Az EB-döntő után pár nappal Ronaldo már be is állhatott a garázsába azzal a kocsival, amire legjobban vágyot.TV + SztárokOrigoGyász! Elhunyt a magyar rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20160716-rakban-meghalt-paja-g-rapper.htmlLegyőzte a rák Paja G-t, a Wanted rapcsapat egyik tagját. A banda a közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt. TV + Sztárok--Így még sosem láttad Csobot Adélt és Istenes Bencéthttp://www.life.hu/sztarok/20160716-csobot-adel-es-istenes-bence-plussmackova-valtozott-instagram-foto.htmlA sztárpár már megint nem bírt magával! A bolondozás a lételemük, és azon a fotón is jól látszik, amit nemréh posztoltak közösségi oldalukra.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.