Gelencsér Tímea, a Magyarország Szépe nyertese: "Hétfőn egy nagy reggelivel indítok"

Fotó: Mudra László/Origo -
nyertes győztes Gelencsér Tímea szépségkirálynő Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este kiderült, idén ki képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A győztes szépségkirálynőt a győzelemről, a pasikról és Dubaj életéről faggattuk.

Gelencsér Tímeát nemcsak a Life.hu olvasói választották meg a legszebbnek, hanem a Magyarország Szépe zsűrije is úgy döntött, az ő fejére kerüljön a korona. Miután átadtuk Timinek a Life.hu különdíját, ami egy éves VIP Gilda Max-bérlet, kifaggattuk, számított-e a dicsőségre.

Timinek átadtuk az egyéves Gilda Max-bérletet Fotó: Mudra László/Origo

„Nagyon bíztam a győzelemben, de nem mertem elképzelni, hogy megnyerhetem a versenyt. Most mérhetetlenül boldog vagyok, szinte még fel sem fogtam.

Amikor kihirdették az első és második udvarhölgyet, akkor már éreztem, hogy sikerült”

– kezdte Timi, aki a verseny előtt, a felkészülési időszakban is nagy népszerűségnek örvendett: a rajongók szerelmes üzenetekkel bombázták.

„A Facebookon régi ismerősök és ismeretlenek is bejelentkeztek.

Olyan lány vagyok, aki szereti, ha meghódítják, és sokáig kell ostromolni, hogy beadjam a derekam”

– magyarázta Timi, akinek a leghosszabb párkapcsolata két évig tartott. A királynő azt is elárulta, a győzelem után mi lesz az első dolga hétfőn.

Gelencsér Tímea és udvarhölgyei Fotó: Mudra László/Origo

„Holnap egy nagy reggelivel indítok!

Ma éjjel annyira fel vagyok dobva, hogy el sem fogok tudni aludni”

– nevetett Tímea, aki a világversenyre télen Amerikába utazik.

„Még nem jártam Washingtonban, ezért nagyon várom. Ráadásul a Miss World döntője idején, december 21-én lesz a születésnapom, úgyhogy ott biztosan méltón megünnepelhetem” – mondta a szépség, aki nem tér vissza Dubajba, ahol hosszú ideig tartózkodott.

Timi a nyereményautóval Fotó: Mudra László/Origo

„Dubajban tanultam az amerikai egyetemen marketinget.

Egy szemesztert teljesítettem, de elég volt 8 hónap, most már nem szeretnék visszamenni, mert itthon a legjobb” – magyarázta Timi, akit édesanyja és két testvére kísért el a versenyre. „Timi fitneszversenyző volt, ezért megtanult keményen küzdeni. Ő akkor is mosolyogva megy ki a színpadra, ha fáradt, ha fáj a lába. Kitartó és kemény munka volt az ide vezető két hét, az összes lánynak gratulálok” – mondta Timi édesanyja.

Timi köszönete a Life.hu olvasóinak

„Teljesen váratlanul ért, hogy engem szavaztatok meg, hiszen csak a végeredményről értesültem. Nagyon megörültem, amikor szombat reggel megtudtam, hogy én lettem a Life.hu szépe, ez is erőt adott az utolsó megmérettetéshez.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.