Kínos pillanatok áldozatává vált Magyarország legszebb nője, Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea Magyarország Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli kis hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. Ám az öröm nem volt felhőtlen: a szépség elárulta, hogy egy elég ciki helyzetben találta magát az eredményhirdetés alatt.

Gelencsér Tímeát nemcsak a Life.hu olvasói választották meg a legszebbnek, hanem a Magyarország Szépe zsűrije is úgy döntött, az ő fejére kerüljön a korona.

Oczella Eszter (első udvarhölgy), Gelencsér Tímea (Miss World Hungary 2016), Dukai Babett (második udvarhölgy) és Dézsányi Bianka (közönségdíj) Forrás: Penziás Nikoletta / MTVA

„Nagyon bíztam a győzelemben, de nem mertem elképzelni, hogy megnyerhetem a versenyt. Most mérhetetlenül boldog vagyok, szinte még fel sem fogtam. Amikor kihirdették az első és második udvarhölgyet, akkor már éreztem, hogy sikerült” – kezdte Timi, majd azt is elárulta, hogy volt egy olyan pillanat, ami

szörnyen kínos perceket okozhatott volna neki.

„Amikor kimondták a nevem, hogy első helyezett, a mellettem álló lány állt a tüllömön hátul, és úgy indultam el. Ez nekem egy visszatérő pillanat, hiszen 5 vagy 6 évvel ezelőtt ugyanígy voltam egy szépségversenyen, egy kisebben persze. Akkor is, amikor kimondták a nevem, ráléptek a ruhámra hátulról, és lezuhant az egész szoknyám. Szerintem nekem ez egy ilyen karma” - mesélte a királynő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.