Ünnepelnek a sztárok: menesztették a Class FM vezetőjét

Fotó: Mudra László - Origo -
Tóth Gabi Tiszttartó Titusz Szekeres Adrien Majka Völgyi Zsuzsi Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok zenész kifejezetten örül a rádió vezetőjének elbocsátása miatt. Többen is úgy vélik, eddig akadályozta a karrierjüket, most pedig reménykednek, hogy az ő dalaik is helyet kaphatnak ezentúl a kínálatban.

A Class FM programigazgatójának cseréje szokatlan örömöt váltott ki a hazai együttesek és zenészek körében. Tiszttartó Titusz sokáig töltötte be ezt a posztot, de sokak vélekednek úgy, hogy akadályozta karrierjüket. Most viszont elkezdhetnek reménykedni.

Majka Fotó: Mudra László - Origo

Más kerül a Class FM-nél a programigazgatói posztra, amit a hazai sztárok kifejezetten üdvözítőnek tartanak. Nem is egy énekes fejezte ki örömét a közösségi oldalakon. „Ma reggel kaptam a hírt, hogy a Class FM kirúgta azt az embert, aki évek óta harcolt ellenünk.

Senki bajának nem örülök... De ma bontok egy pezsgőt!"

– idézi a Bors Majka sorait, aki nem volt egyedül ezzel a véleménnyel. A Back II Black dobosa, Glatz Gábor szerint is akadályozta sok tehetséges zenész pályafutását, ezzel Szekeres Adrienn is egyetértett. Tóth Gabi Majka posztja alatt fejezte ki véleményét. „Én is újraküldöm a dalomat ma" - írta az énekesnő, amit Völgyi Zsuzsi is kommentált.

Sokunknak reményt adott most ez a hír"

Gelencsér Tímea a Magyarország szépe nyertese: "Hétfőn egy nagy reggelivel indítok"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timeaval-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-gyoztesevel-interju.htmlVasárnap este kiderült, idén ki képviseli hazánkat, a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A győztes szépségkirálynőt a győzelemről, a pasikról és Dubai életéről faggattuk.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDzsudzsák Balázs az első sorból gusztálja Magyarország legszebb lányaithttp://www.life.hu/sztarok/20160717-dzsudzsak-balazs-focista-az-elso-sorbol-gusztalja-magyarorszag-legszebb-lanyait.htmlTatár Csilla ragyogóan szép, Kulcsár Edina pedig egy perc alatt vált énekesből dívává. Sztárokból tehát nincs hiány a Magarország Szépe döntőjében, és persze sportolókból sincs. TV + SztárokOrigoOroszlán Szonja az örökbefogadás mellett döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20160717-oroszlan-szonja-szineszno-az-orokbefogadas-mellett-dontott.htmlCsak rövid időre látogatott haza az Egyesült Államokból Oroszlán Szonja, de a közismerten állatbarát színésznő ezúttal sem tétlenkedik itthon: a budapesti Állatkerti Alapítvány programja keretében örökbe fogadta Basilt, a Budapesti Állatkert fenséges hímoroszlánját.TV + Sztárok--Nincs mese! Gáspár Evelin szája túl vastaghttp://www.life.hu/sztarok/20160717-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-nagyobbik-lanyanak-a-szaja-tul-vastag.htmlAzt már tudjuk, hogy Evelin nyomdokaiba lép a húga, Gáspár Virág is: Győzi kisebbik lánya ugyanis rohamtempóban fogy, akárcsak a nővére. Most azonban nem az alakjáról van szó.TV + SztárokOrigoValaki feltörte Debreczeni Zita Instagram-oldalát: Posztol és törli képeit!http://www.life.hu/sztarok/20160717-feltortek-debreczeni-zita-instagram-oldalat-posztolnak-helyette.htmlNagy bajban van a nagyar szépség, elveszetette ellenőrzését közösségi oldala felett. TV + SztárokOrigoNe! Három sorozat tűnik el az RTL képernyőiről: Köztük a Grace klinika!http://www.life.hu/sztarok/20160717-a-grace-klinika-a-pletykafeszek-es-a-vampirnaplok-tunik-el-az-rtl-kepernyoirol.htmlAz RTL Magyarország három ismert sorozatból nem veszi meg a következő évadot, nem folytatódik itthon A Grace klinika, A pletykafészek és a Vámpírnaplók sem. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.