Németh Balázs híradós: "Nehéz dolgom volt, napról napra változott a véleményem”

MTVA Gelencsér Tímea szépségkirálynő választás híradós Németh Balázs köztévé Magyarország Szépe Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztévé híradósa életében először zsűrizett gyönyörű nőket, a Magyarország szépe választáson, kifaggattuk az élményeiről.

„Amikor felkértek, hogy a Magyarország szépe verseny zsűrijében helyet foglaljak, azt hittem, könnyű dolgom lesz. Kétlányos apukaként úgy gondoltam, elsőre megmondom, ki a szép, szebb és legszebb. Amikor a válogatáson először láttam a jelentkezőket, rájöttem, ez nem is olyan egyszerű. Az első pillanatban összeállt egy sorrend a fejemben, aztán amikor bemutatkoztak, egy újabb, és ez így ment a döntőig. Nehéz dolgom volt, szinte napról napra változott a véleményem, még a lányok alakját is másnak láttam, mint amikor megismertem őket, és persze a személyiség, amiből, ahogy telt az idő, egyre többet láttunk, legalább annyira fontos, mint a kinézet" – kezdte Balázs, aki elégedett a végeredménnyel.

Fotó: Mudra László/Origo

„Timi az első háromban volt a listámon. A top favoritom az 5 és 10 közé jutott csak be, de sok alversenyben Timire szavaztam" – magyarázta a híradós, akitől azt is megkérdeztem, mikor pihen, hiszen bármikor bekapcsoljuk a tévét, ő ül a híradó stúdiójában.

„Nehéz ügy, és amit nem látsz - hiszen hatkor ülök be a híradó stúdiójába, onnantól vagyok képernyőn, és éjfélig van a műszak -, hogy délben kezdek, elkezdem írni a konferáló szövegeket. Ketten vagyunk Meszes Bogival, és ketten osztjuk be az egész évet. Amikor nem láttok a képernyőn, akkor a családommal vagyok, általában 3-4 napot tudunk pihenni a Balaton partján. Amikor Bogit látjátok a tévében, akkor én a stégen ülök" – mosolygott Balázs, aki bevallottan munkamániás.

„A híradós műfaj olyan, hogy 0-24 órában követni kell a híreket, hiszen akkor nem tudnék hozzászólni másnap. Az elmúlt hét különösen kemény volt. A nizzai események napján beültem 6 órakor a stúdióba, és éjjel 2-ig bent voltam, aztán következő este 6-tól hajnali háromig a törökországi események miatt. Jó lenne már egy nyugodtabb időszak...."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.