Nosztalgiázik Kiss Ramóna! Hamarosan nagy mérföldkőhöz érkezik

Forrás: Göbölyös László -
nosztalgia Barátok közt epizód Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja közösségi oldalán emlékezett meg a közelgő nagy eseményről, ami nem csak neki fontos, hanem megannyi kollégájának is. A sorozat hamarosan a 8000. epizódhoz érkezik, a színésznő pedig egy múltidéző videóval emlékezett meg!

Hamarosan igazán nagy dolog történik meg Kiss Ramóna és a Barátok közt teljes stábjának életében: pár napon belül a sorozat 8000. epizódját fogják levetíteni, amiből Bartha Zsolt karakterét valószínűleg hiányolnunk kell.

Forrás: Göbölyös László

Kiss Ramóna - aki Ada exével csókcsatázott a Soundon - hivatalos közösségi oldalán emlékezett meg a mérföldkőről, nem is akármilyen videóval. Igazi nosztalgikus felvételt tett közzé a színésznő, amin még Magdi anyus is szerves része volt a Mátyás király tér életének.

Ez az élet! Így hasít a vízen motorcsónakjával Berki Krisztián: videó! http://www.life.hu/sztarok/20160719-berki-krisztian-igy-csapatja-a-motorcsonakkal-luxus-video-a-sztar-eletebol.htmlHa eddig nem találtunk volna ilyet, nos, most megvan az a hazánk fia, aki mindenhez ért. Ő pedig nem más, mint az Édes Élet sztárja, aki ezúttal hajóra pattant. TV + Sztárok--10 évet kapott a fiatal lányokat molesztáló alezredes!http://www.life.hu/sztarok/20160719-kreiner-jozsef-volt-alezredes-lanyokat-molesztalt-elsofokon-10-ev-bortonre-iteltek.html"Nem erőszakoltam meg a tanítványaimat" - ezt mondta az egykori alezredes, akit még 2013 decemberében tartóztattak le. 31 hónapot töltött előzetes letartóztatásban, most megszületett az elsőfokú ítélet. TV + SztárokOrigoCurtis keményen beszólt Tápai Szabinának: így csapott össze a két sztár! http://www.life.hu/sztarok/20160719-tapai-szabina-es-curtis-osszecsapasa-utanfutonak-nevezte-a-sztar-az-edesanyat.htmlKucsera Gábor a párját is magával vitte egy fociedzésre. A rapper nem hagyta szó nélkül a történteket, hiszen szerinte a feleségnek otthon van a helye, és nem a fiúkkal. TV + SztárokOrigoMegtaláltuk Liptai Claudia hasonmását – ettől eltátod a szád!http://www.life.hu/sztarok/20160719-liptai-claudia-a-tv2-sztarjanak-hasonmasara-bukkantunk.htmlDurva hasonlóságra bukkantunk a Facebookon, Gabriella a TV2 sztárjának kiköpött hasonmása. TV + SztárokOrigoEmlékeztek még az RTL Klub népszerű műsorvezetőjére? Semmit sem fogott rajta az időhttp://www.life.hu/sztarok/20160719-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetojen-palotas-petran-nem-fogott-az-ido.htmlAz RTL Klub egykori műsorvezetőjét már egy ideje nem láthatjuk a képernyőn, de szerencsénkre továbbra is hallat magáról. Sőt, egy dögös szelfivel is megörvendeztetett minket. TV + SztárokOrigoHoppá! Andy Vajna felsőtestet villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160719-andy-vajna-producer-felsotestet-villantott-amikor-felesege-vajan-timi-szelfizett-a-spanyol.htmlA producerről felesége, Vajna Timi lőtt egy napozós pihengetős fotót, amelyen kissé alulöltözött Andy. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.