Curtis keményen beszólt Tápai Szabinának: így csapott össze a két sztár!

Tápai Szabina videó Curtis Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor a párját is magával vitte egy fociedzésre. A rapper nem hagyta szó nélkül a történteket, hiszen szerinte a feleségnek otthon van a helye, és nem a fiúkkal. 

Az Édes Élet sztárjait Curtis hívta össze egy barátságos mérkőzésre. A volt sportoló a feleségét, Tápai Szabinát is magával vitte a játékra, melyet a rapper kissé furán fogadott: először csak csipkelődött a szőkeséggel, majd durva beszólások vették kezdetét. Az énekes először utánfutónak nevezte a kézilabdást, majd megkérdezte, neki miért kell ott lennie mindenhol, hiszen maradhatna otthon a gyerekkel vagy akár főzhetne is. A jelenetet most te is megtekintheted!

Emlékeztek még az RTL Klub népszerű műsorvezetőjére? Semmit sem fogott rajta az időhttp://www.life.hu/sztarok/20160719-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetojen-palotas-petran-nem-fogott-az-ido.htmlAz RTL Klub egykori műsorvezetőjét már egy ideje nem láthatjuk a képernyőn, de szerencsénkre továbbra is hallat magáról. Sőt, egy dögös szelfivel is megörvendeztetett minket. TV + SztárokOrigoLilu nyaralós fotójától máris szebb lesz a hét elejehttp://www.life.hu/sztarok/20160718-lilu-nagyon-csinos-a-legujabb-nyaralos-kepen.htmlIrigykedünk a műsorvezetőre, aki ismét egy csodás helyről csekkolt be. TV + SztárokOrigoNagyon durva dolog derült ki Margot Robbie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-margot-robbie-a-26-eves-szineszno-szereti-elcsenni-a-dolgokat-nyilatkozott-egy-barat.htmlA 26 éves bombázó a hírek szerint szereti elvenni, ami nem az övé. Erről egyik kollégája beszélt egy interjúban. TV + Sztárok--Jennifer Lopez álma a Broadway színpadán válna valósággáhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-jennifer-lopezt-egy-musicalben-lathatjuk-vagy-megsem.htmlAz énekesnő egy új ötlettel rukkolt elő: egy musicalben énekelné el az életét. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs az első sorból gusztálja Magyarország legszebb lányaithttp://www.life.hu/sztarok/20160717-dzsudzsak-balazs-focista-az-elso-sorbol-gusztalja-magyarorszag-legszebb-lanyait.htmlTatár Csilla ragyogóan szép, Kulcsár Edina pedig egy perc alatt vált énekesből dívává. Sztárokból tehát nincs hiány a Magarország Szépe döntőjében, és persze sportolókból sincs. TV + SztárokOrigoCsodás szelfit lőtt Király Linda: Igazán dögös!http://www.life.hu/sztarok/20160717-kiraly-linda-enekesno-csodas-szelfit-keszitett.htmlKirály Linda, aki mint ismeretes, összekötötte a kellemest a hasznossal, vagyis Amerikában nyaral és dolgozik, szuper fotót készített magáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.