szépségkirálynő Miss World Hungary Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere, Németh Máté a Miss World Hungaryről beszélgetett Hajdú Péterrel. Az üzletember-műsorvezető elmondta, mitől is sikerült ilyen színvonalasra a szépségkirálynő-választás.
Mosolyka férjével való kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20160719-mosolyka-hozleiter-fanny-ferjevel-valo-kapcsolatarol-es-munkarol-meselt-a-tv2-aktivjaban.htmlHozleiter Fanny, vagy ahogy mindenki ismeri Mosolyka egy kis szabadságra megy. Az elmúlt évben ugyanis férjével megállás nélkül dolgoztak új filmjükön és motivációs előadásaikon. Fanny most önmagára szeretne koncentrálni és arra, hogy hamarosan járni tudjon, sőt, hogy táncolhasson egy asztal tetején. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Gáspár Evelin újra fogyott"http://www.life.hu/sztarok/20160719-a-bulvarrapben-gaspar-evelin-tapai-szabina-selena-gomez.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.TV + SztárokOrigoEllopták Debreczeni Zita robogójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160703-elloptak-debreczeni-zita-robogojat.htmlA fotós-modell a facebookon kér segítséget. TV + Sztárok--Betörtek Lagzi Lajcsihoz, és bántalmazták - Látlelet!http://www.life.hu/sztarok/20160703-betortek-lagzi-lajcsihoz-es-megpofoztak.htmlVérző orral hívott rendőrt Lagzi Lajcsi, miután vandálokat fogott a birtokán. A betörők őt is bántalmazták. TV + SztárokOrigoVisszatér az ATV képernyőjére Gajdos Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20160702-visszater-az-atv-kepernyojere-gajdos-tamas.htmlA tévés szakember a csatorna híradójának műsorvezetőjeként július 4-én kezdi meg a munkát.TV + SztárokOrigoMolnár Anikó: "Mert bizony egy férfi nem attól férfi, hogy pöcse van... Az édes kevés..."http://www.life.hu/sztarok/20160702-molnar-aniko-a-facebookon-akadt-ki.htmlEgynapos fotóját mutatta meg Facebook-követőinek Molnár Anikó, de volt, akinek ez a kép is alkalmat adott arra, hogy belekössön az egykori valóságshow-szereplőbe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.