Kasza Tibor és Cooky igazi ikrekké változtak: vicces fotó!

Forrás: TV2 -
Cooky Kasza Tibor Ezek megőrültek! (vetélkedő) műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár nagyon egymásra talált a forgatási hetekben, így a műsor készítői egy igazán vicces lépéssel rukkoltak elő: összeöltöztették őket! 

Ritkán látott helyzetek, humoros kihívások, látványos megoldások - debütálása óta az egyik legszórakoztatóbb TV2-es produkciónak ítélt műsor, a közönségkedvenc ősszel visszatér a nézők nappalijába. Több évadon keresztül vezette Majka és Till Attila a TV2 szórakoztató műsorát, azonban ősszel már nem őket fogjuk látni. Cooky és Kasza Tibi veszik át a helyüket.

Forrás: TV2

"Már a forgatás első néhány órája után begörcsöltek a nevetőizmaink. Rendkívül szórakoztató versengés folyik a kamerák előtt, ahol mindent bevállalnak a sztárok, legyen szó bármilyen merész kihívásról. A Kasza! showban már belekóstoltam hasonló játékokba, így otthonosan mozgom ezen a celeb-játszótéren" - kezdte Tibi. "Remélem, hogy a nézőknek is vidám hétköznapokat varázsolunk majd. Cookyval ez az első közös munkánk műsorvezetőként, de őt nem lehet nem szeretni, így kezdettől fogva megtaláltuk a közös hangot, és igazi buliként éljük meg a forgatásokat" - mondta el a népszerű műsorvezető.

Pazar nyaralás a sztárok módija – romantika és luxushotel, erre szavaznak celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20160719-a-magyar-sztarok-pazar-tengerpartokon-nyaralnak-rubint-reka-erdelyi-monika-dukai-regina-kiszel-tunde.htmlDebreczeni Zita, Hargitai Bea, Kiszel Tünde, Dukai Regina és Schobert Norbiék is szemkápráztató helyen pihenik ki az éves fáradalmakat. TV + SztárokOrigo"Gáspár Evelin újra fogyott"http://www.life.hu/sztarok/20160719-a-bulvarrapben-gaspar-evelin-tapai-szabina-selena-gomez.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.TV + SztárokOrigoMegtaláltuk Liptai Claudia hasonmását – ettől eltátod a szád!http://www.life.hu/sztarok/20160719-liptai-claudia-a-tv2-sztarjanak-hasonmasara-bukkantunk.htmlDurva hasonlóságra bukkantunk a Facebookon, Gabriella a TV2 sztárjának kiköpött hasonmása. TV + SztárokOrigoMár most jókat buliznak az X-Faktor mentorai: Tóth Gabi megmutatta, mennyire!http://www.life.hu/sztarok/20160719-toth-gabi-megmutatta-milyen-jol-erzi-magat-az-x-faktor-4-mentora.htmlTóth Gabi ismét megmutatta, mekkora az összhang a mentorok között. TV + SztárokOrigoKínos pillanatok áldozatává vált Magyarország legszebb nője, Gelencsér Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20160718-kinos-pillanatokat-elt-at-gyozelmekor-gelencser-timea.htmlVasárnap este kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli kis hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. Ám az öröm nem volt felhőtlen: a szépség elárulta, hogy egy elég ciki helyzetben találta magát az eredményhirdetés alatt. TV + Sztárok--Soha nem múló szerelem: tengerparton romantikáznak Rubint Rékáékhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-rubint-reka-es-schobert-norbert-a-tengerparton-nyaralnak-tandemeznek-romantikaznak-gyerekek-nelkul.htmlA mindig pörgő és soha nem pihenő házaspár most úgy döntött, egymással is foglalkoznak néhány napot. Réka és Norbi együtt kapcsolódnak ki a tengerparton. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.