Tolvai Reni Beyoncétól vesz leckéket

Forrás: Facebook/Tolvai Reni -
Olaszország koncert Beyoncé Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem mást tart példaképének, mint Beyoncét. Annyira szereti az ikont, hogy Olaszországig utazott koncertjéért, ahová párja Kállay-Saunders András is elkísérte.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András Olaszországban nyaralt, de nem véletlenül választották ezt a helyszínt. Azért éppen oda utaztak, mert ott lépett fel Tolvai Reni példaképe, Beyoncé.

Forrás: Facebook/Tolvai Reni

"Életem legnagyszerűbb élménye volt, végig lúdbőröztem. Hihetetlen volt élőben látni őt, aki megtestesít mindent, ami az álmom.

Iszonyú sokat tanultam tőle, a legprofibb énekesnő"

- vallotta be Tolvai Reni. A koncert után nem jöttek egyből haza, ott maradtak egy kicsit vakációzni. "Mini vakációra szöktünk meg, nagyon jól éreztük magunkat, finomakat eszünk, iszunk, és ami teljesen ámulatba ejt mindkettőnket, hogy végtelenül divatosak az olaszok. Bárhova nézek, mindenki olyan, mintha egy divatlapból lépett volna ki" - mesélt élményeit az énekesnő a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.