Kiss Ramóna durván nekiment Nyári Diának

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
Nyári Diana Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reméltük, hogy Kiss Ramóna és Nyári Dia egy csúnya nézéssel lerendezik a nézeteltérést, de nem így lett. Ramóna ugyanis nekirontott Diának, aki bár próbálta, de nem sikerült tökéletesen kezelnie a helyzetet.

Aggodalomra semmi ok! A Barátok köztből ismert színésznők, Kiss Ramóna és Nyári Dia csak a szerepük miatt estek egymásnak.

A 8000. epizódon is túl lévő Barátok közt továbbra is dúskál az izgalmakban. A szülés utáni depressziójából visszatért Zsófi és Hanna között óriásira duzzadt a konfliktus, olyannyira, hogy még össze is verekedtek a gangon

a kis Bence és Tóbiás miatt.

A Barátok közt produkció egy werkvideót is közzétett a jelenetről. Persze minden jó, ha a vége jó: a bunyó egy öleléssel zárult.

Ez a nő állhatott volna Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmének útjába?http://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-de-ez-a-no-akadalyozhatta-volna-meg-angelina-es-brad-szerelmet.htmlVajon mi lett volna, ha Angelina Joliet és Brad Pittet nem hozza össze a sors a Mr. és Mrs. Smith forgatásán? Ha Angie szerepét egy másik nő kapja meg? Egyáltalán, kik voltak az esélyesek az ügynőknő szerepére? Olvass tovább, és megtudod! TV + SztárokOrigoA Született feleségek sztárja alig félév után válikhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-a-szuletett-felesegek-sztarja-titokban-hazasodott-de-felev-utan-mar-valnak.htmlA Született feleségek Edie-je decemberben házasodott össze a szerelmével, de alig félévvel később már be is nyújtották a válókeresetet. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó kis híján nemi erőszak áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-keresztes-ildiko-majdnem-nemi-eroszak-aldozata-lett.htmlKeresztes Ildikó nemrég őszintén mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt majdnem megerőszakolták egy panelház liftjében. TV + Sztárok--Taylor Swift egy rib*nc! - Kanye West durván beszólt az énekesnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160719-kanye-west-csunyan-beszolt-taylor-swiftnek.htmlCsúnya harc van kibontakozóban Taylor Swift és Kanye West között. A szópárbaj oka pedig az, hogy a rapper a legújabb számában ribancnak nevezte az énekesnőt. TV + SztárokOrigoEmlékeztek még az RTL Klub népszerű műsorvezetőjére? Semmit sem fogott rajta az időhttp://www.life.hu/sztarok/20160719-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetojen-palotas-petran-nem-fogott-az-ido.htmlAz RTL Klub egykori műsorvezetőjét már egy ideje nem láthatjuk a képernyőn, de szerencsénkre továbbra is hallat magáról. Sőt, egy dögös szelfivel is megörvendeztetett minket. TV + SztárokOrigoÓriási csalódás érte Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20160711-oriasi-csalodas-erte-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár vasárnap még boldogan nézett az esti Eb-döntő elé, ennek örömére pedig Franciaország színeibe bújtak, és egy kedves képpel lepték meg a rajongóikat. A meccs végeredménye azonban beárnyékolta a napjukat... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.