Rendőrök várták Németh Kristófot, majdnem rabosították

édesanya Németh Kristóf rendőrség rokkantság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész elöször szólalt meg, mióta felmerült, hogy rokkantkártyával parkolt. Elmondása szerint ha nincs vele az édesanyja, akkor nem használja az igazolványt. A Mokka két műsorvezetője a hamarosan bemutatásra kerülő Billy Eliott kapcsán beszélgetett Németh Kristóffal, de nem tudtak elmenni a héten felkapott hír mellett sem.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Németh Kristófról azt állítják, látták, ahogy rokkantkártyával parkolt a belvárosban, annak ellenére, hogy láthatóan neki nincs semmi baja. A sztár a Mokkában elmondta, édesanyjáé a kártya, akinek 13 éve stroke-ja volt, és sajnos maradandó károsodást szenvedett. A színész elmondása alapján csak akkor használja a papírt, ha az édesanyja is vele van. Kristóf szerint korábban is előfordult már, hogy kellemetlen helyzetbe került emiatt: egyszer kis híján rabosították, sőt a rendőrökkel is meggyűlt a baja.

Németh Kristóf romantikus nyaralásra készül

A színészt nyári terveiről faggattuk, és azt is megtudtuk, milyen utazással lepi meg kisfiát, aki remek bizonyítványt vitt haza. Olvasd el eről a Life.hu cikkét!
Ejnye! Justin Bieber nagyon csúnyán viselkedett a rajongóival http://www.life.hu/sztarok/20160722-justin-bieber-elvetette-a-sulykot-csunyan-viselkedett-a-rajongoival-a-sztar.htmlÚgy tűnik, a 22 éves énekes nem igazán tiszteli azokat az embereket, akik kedvelik a munkásságát. Újabb botrány a sztár háza körül. TV + Sztárok--Vajna Timi és Palvin Barbi is DiCaprióval bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vajna-timi-palvin-barbi-mihalik-eniko-leonardo-dicaprio-jotekonysagi-rendezvenyen-vett-reszt.htmlTiszteletét tette Vajna Timi is Leonardo DiCaprio rendezvényén, de rajta kívül is voltak magyar hírességek. Nem maradhatott ki a buliból Palvin Barbi és Mihalik Enikő sem.TV + Sztárok--Ez a nő állhatott volna Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmének útjába?http://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-de-ez-a-no-akadalyozhatta-volna-meg-angelina-es-brad-szerelmet.htmlVajon mi lett volna, ha Angelina Joliet és Brad Pittet nem hozza össze a sors a Mr. és Mrs. Smith forgatásán? Ha Angie szerepét egy másik nő kapja meg? Egyáltalán, kik voltak az esélyesek az ügynőknő szerepére? Olvass tovább, és megtudod! TV + SztárokOrigoVégtelen combokat villantott Lilu: Nézd meg a szexi műsorvezetőt bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-lilu-a-tengerparton-igy-martozik-meg-a-habokban-a-szexi-musorvezeto-bikiniben.htmlA bombaformában lévő műsorvezető egyszerre volt vagány és dögös, a dekoltázsa pedig pont annyit láttatott, amennyit kellett. TV + SztárokOrigoStohl András lánya a képernyőkre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20160720-stohl-andras-lanya-musort-vezet.htmlStohl András lányával a színpad mellett a képernyőkön is találkozhatunk, s bár vendégként, de ő is beszáll az Én vagyok itt című műsor állandó műsorvezetői mellé. TV + SztárokOrigoMacaulay Culkin tagadja, hogy milliókat költött volna heroinrahttp://www.life.hu/sztarok/20160720-macaulay-culkin-tagadja-hogy-milliokat-kolt-heroinra-nem-a-drogozas-tette-tonkre-hanem-a-bulvarlapok.htmlA Reszkessetek betörők egykori sztárja már egy jó ideje eléggé elhanyagolt. Másról hallani sem lehetett csak arról, hogy mikor milyen drogügyletekbe keveredett. A filmcsillag megelégelte a találgatásokat, és elmondta, miért is volt olyan rossz állapotban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.