Robbie Williams az anyósával osztja meg a hálószobáját?

Forrás: AFP/Jean Christophe Magnenet -
Robbie Williams hálószobatitok hálószoba énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan fotót osztott meg a nyilvánossággal Robbie Williams felesége, Ayda Field. Úgy tűnik, hogy családi életükben teljesen elfogadott, ha Robbie, az anyósa és Ayda egy ágyban szunyókálnak.

Az énekes felesége, Ayda Field teljesen új embert faragott Robbieból: a kétgyerekes férj odaadó apa lett, ráadásul azzal sincs semmi problémája, hogy

már két éve az anyósával lakik egy fedél alatt.

Ráadásul az is megesik, hogy az anyós a házasok királyi méretű ágyában hajtja álomra a fejét, Robbie és Ayda társaságában. A szokatlan hármasról Ayda osztott meg egy képet.

Forrás: Instagram

A feleség azt is elárulta, hogy néha bizony az együttélésből fakadóan előfordul egy-két baleset. Legutóbb például édesanyja hormonkrémjét kente magára, azt amit a menopauza után ajánlanak a nőknek nemihormon-szintjük növelésére - írja a Best Magazin.

Forrás: Instagram

"Nagyon szerencsés vagyok, hogy a párom majdnem annyira szereti az anyukámat, mint én magam. Remekül kijönnek egymással, folyton bolondoznak, és ettől csak még szerelmesebb vagyok a férjembe. Anyám korábban egyedül élt, és nekem nagyon fontos, hogy egy szerető családban töltheti a mindennapjait" - lelkendezett Ayda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.